Θρήνος για τον σκηνοθέτη Δ.Κολλάτο – Έχασε τον γιο του από ανακοπή (φωτο,βίντεο)

Θρήνος για τον σκηνοθέτη Δ.Κολλάτο – Έχασε τον γιο του από ανακοπή (φωτο,βίντεο)

Δύσκολες στιγμές για τον γνωστό σκηνοθέτη, Δημήτρη Κολλάτο, ο οποίος έχασε από ανακοπή καρδιάς τον γιο του, Άλκη. Στο πλευρό του, στο Τζάνειο Νοσοκομείο, βρισκόταν ο αδερφός του Αλέξανδρος, ο οποίος είναι επίσης σκηνοθέτης στη Γαλλία.

«Σήμερα το πρωί έφυγε ο Άλκης από ανακοπή στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα του. Εγώ σπίτι μου. Τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, o Δ. Κολλάτος.

Σήμερα το πρωί έφυγε ο Αλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν διπλα του. Εγώ σπίτι μου τα ποδια μου με φοβερούς πόνους με κρατησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Kollatos B στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Στον Άλκη Κολλάτο ήταν αφιερωμένη η ταινία με τίτλο: «Η ζωή με τον Άλκη -La vie avec Alkis», βασισμένη στις πραγματικές εμπειρίες του Δ. Κολλάτου με τον γιο του που είχε αυτισμό. Είναι από τους πρώτους που έθεσε το ζήτημα του αυτισμού στην κοινωνική ζωή μεταφέροντας την εμπειρία του στη μεγάλη οθόνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.