ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Eπέστρεψε στην Ελλάδα ο James Καφετζής (φωτο)

Survivor: Eπέστρεψε στην Ελλάδα ο James Καφετζής (φωτο)

Ο James Καφετζής, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού στο Survivor, επέστρεψε σήμερα την Ελλάδα.

Ο παίκτης αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, ξαφνιάζοντας το κοινό του, που τον υποστήριζε φανατικά και τον ήθελε στον τελικό. Όπως εξήγησε, δεν άντεχε άλλο τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι και προτεραιότητα του ήταν ο εαυτός του. Βέβαια, δεν αναφερόταν στα αγωνίσματα, καθώς κατά την παραμονή του είχε αποδείξει ότι είναι ένας δυνατός παίκτης, αλλά στις πνευματικές δυσκολίες.

Μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά πως «το ριάλιτι τον έχει ρουφήξει τόσο πολύ, που νιώθει ότι ξεχνάει αναμνήσεις από την έξω ζωή», όμως κέρδισε ένα έπαθλο όπως ανέφερε και αυτό δεν είναι άλλο από τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη. Το ξέσπασμα του Νίκου στο τελευταίο αγώνισμα πριν την αποχώρηση του ήταν και η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Τζέιμς τότε αποφάσισε ότι δεν αντέχει άλλο αυτό το ροντέο συναισθημάτων, που επικρατεί στο Survivor, τον κάνει να χάνει τον εαυτό του.

Κατά την αποχώρηση του, είχε υποσχεθεί στον καλό του φίλο πως βγαίνοντας έξω, θα τού φτιάξει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ, συγκινώντας τον ιδιαίτερα με τον τρόπο που μίλησε για εκείνον. Πρόσθεσε ακόμα ότι ο πρώτος του προορισμός μετά την επιστροφή του θα είναι το χωριό του Νίκου, το Ζευγολατιό , αφού πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει το γαλακτομπούρεκο της μητέρας του, το οποίο ο φίλος του τού διαφήμιζε συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.