Ν.Δραγούμη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν 12 ετών» (βίντεο)

Ν.Δραγούμη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν 12 ετών» (βίντεο)

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρή ηλικία από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς της.

«Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε. Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω.

Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί. Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή.

Άσχετα από αυτό το γεγονός σκέφτεσαι ότι εκείνη η σχέση η πρώτη που είχα πόσο άσχημα μου φέρθηκε; Μιλήσεις, δεν μιλήσεις αρχίζεις κι επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου και βάζεις τα όρια σου. Κάποιες ιστορίες που άκουσα μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που το ανεχόμουν κι ήμουν μικρή» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.