ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά; – Αυτά είναι τα τρία πιο ναρκισσιστικά ζώδια

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά; – Αυτά είναι τα τρία πιο ναρκισσιστικά ζώδια

Οι ναρκισσιστές κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν αυτό που θέλουν, ακόμα κι αν αυτό οδηγεί σε βία. Ενώ μπορεί να φαίνονται γοητευτικοί και ζεστοί, στην πραγματικότητα είναι κρύοι, αποστασιοποιημένοι και στερούνται συμπόνιας και ενσυναίσθησης.

Για να σε βοηθήσουμε να προσδιορίσεις την πραγματική φύση ενός ναρκισσιστή, μπορείς να ρίξεις παρακάτω μια ματιά στο πώς συμπεριφέρονται σύμφωνα με τα αστρολογικά επηρεασμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 3 πιο ναρκισσιστικά ζώδια:

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν τουλάχιστον ένα ναρκισσιστικό χαρακτηριστικό, το οποίο είναι ότι είναι πεπεισμένοι ότι είναι πάντα οι μεγαλύτερες ιδιοφυίες στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Οι Παρθένοι είναι γεμάτοι από τον εαυτό τους και έχουν τα δεδομένα για να το υποστηρίξουν αφού δεν αγαπούν τίποτα καλύτερο από την έρευνα. Ίσως επειδή οι Παρθένοι είναι τόσο έξυπνοι, είναι πολύ καλοί ψεύτες και λένε ψέματα για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Οι ναρκισσιστές αναζητούν την τελειότητα – θέλουν τον τέλειο σύντροφο, το τέλειο σπίτι, την τέλεια δουλειά. Το ίδιο και οι Παρθένοι. Οι ναρκισσιστές και οι Παρθένοι μπορούν να συμπεριφερθούν με αλαζονικό ή υπεροπτικό τρόπο.

Ταύρος

Ο Ταύρος τείνει να πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος και αξίζει περισσότερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Φαίνεται ότι πιστεύει ότι αυτό που κάνει για δικό του όφελος, αξίζει τον κόπο, γιατί το αξίζει ο ίδιος.

Του λείπει η ικανότητα να συμπονά – αν δεν του συνέβη στον ίδιο τότε δεν θα μπει καν στον κόπο να προσπαθήσει να το καταλάβει.

Ο Ταύρος και οι ναρκισσιστές τείνουν επίσης να είναι νταήδες που θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους και έχουν έντονα προβλήματα θυμού. Είναι χειριστικοί και μπορεί να είναι ρηχοί και υλιστές.

Λέων

Οι Λέοντες είναι τόσο γεμάτοι από τον εαυτό τους που δεν είναι δύσκολο να τους δεις ως ναρκισσιστές. Πιστεύουν ειλικρινά ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και ότι δικαιολογούνται να κάνουν ότι θέλουν για να διατηρηθεί έτσι.

Φαίνονται πολύ σίγουροι, αλλά είναι κρυφά ανασφαλείς, ακριβώς όπως ένας ναρκισσιστής. Οι Λέοντες εφηύραν πρακτικά τον βομβαρδισμό αγάπης, την τακτική του να γεμίζουν κάποιον με προσοχή, δώρα, λόγια και λουλούδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Λέοντες θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πληγωθεί στην πορεία. Αν χρειαστεί να αποδεσμευτείς από έναν ναρκισσιστή Λέοντα, θα μπορέσει να το γυρίσει έτσι ώστε να φανεί το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.