5+1 ζώδια που έχουν το ψέμα στο… αίμα τους!

5+1 ζώδια που έχουν το ψέμα στο… αίμα τους!

Κανείς μας δεν θέλει να φαίνεται ψεύτης, αλλά δυστυχώς, και να θέλαμε, δεν γίνεται να λέμε πάντα αλήθεια. Διαφέρει όμως ο σκοπός. Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στην παραποίηση της αλήθειας και άλλα μικρότερη.

Ποια ζώδια λένε τα περισσότερα ψέματα;

Κι όμως οι Δίδυμοι είναι από τα ζώδια που λένε ψέματα

Η αλήθεια είναι ότι ο Δίδυμος δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά ψεύτη δεν τον λες- τουλάχιστον με την πρώτη ματιά γιατί με τη δεύτερη, τρίτη αρχίζεις να ανακαλύπτεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό που τον οδηγεί στο ψέμα ωστόσο είναι η αναξιοπιστία του, γιατί πολύ απλά δεν τηρεί πάντα ό,τι λέει. Γενικότερα μην δένεις κόμπο ό,τι σου λέει, γιατί την επόμενη μέρα μπορεί να το αρνηθεί.

Καρκίνος

Θεαματική είσοδο στη λίστα με τα ζώδια που λένε ψέματα κάνει ο Καρκίνος σε αυτή τη λίστα (το περίμενες; δεν το περίμενες;), ο οποίος δεν λέει ψέματα γιατί θέλει το κακό των άλλων, απλά έχει πολύ φαντασία μωρέ και βάζει λίγη σάλτσα σε αυτά που θα πει. Οι Καρκίνοι δεν εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους, κάτι που τους κάνει να αισθάνονται θύματα, για αυτό και οδηγούνται στο ψέμα κυρίως σε περιπτώσεις που πιέζονται ή όταν θέλουν να αποφύγουν μπελάδες.

Λέων

Τα λιοντάρια είναι υπερβολικά σε ό,τι κάνουν, θα έλεγε κανείς ότι παίρνουν το βραβείο για τις καλύτερες δραματικές αντιδράσεις ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, γιατί πολύ απλά θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα. Λένε ψέματα για να δείξουν ότι είναι καλύτεροι από όλους (δεν αντέχουν βλέπεις να είναι κάποιος άλλος καλός σε κάτι) και γενικότερα υπέρ- πουλάνε τον εαυτό τους, ακόμα και όταν ξέρουν ότι δεν έχουν τις ικανότητες που λένε.

Ο Ζυγός στα ζώδια που λένε ψέματα; Ω, ναι!

Ποιος να το περίμενε ότι ο δίκαιος Ζυγός ανήκει στα ζώδια που λένε ψέματα. Κι όμως, οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί ψεύτες αλλά δεν χρησιμοποιούν την υπερδύναμή τους για κακό. Είναι παιδιά της ηρεμίας και της ισορροπίας, οπότε χρησιμοποιούν το ψέμα κυρίως για να ξεφύγουν από δύσκολες για αυτούς καταστάσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι κατά κύριο λόγο ειλικρινείς, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν (πολλά) ψέματα όταν θέλουν να καταφέρουν κάτι. Αν π.χ έχεις κανονίσει να βγεις με έναν Αιγόκερω και στο ακυρώσει τελευταία στιγμή, να ξέρεις ότι έχεις φάει το ψέμα χωρίς να το καταλάβεις.

Φυσικά και οι Ιχθείς λένε ψέματα

Κλείνουμε με το (και καλά) πιο σοφό ζώδιο του κύκλου. ΝΑΙ ΚΑΛΑ. Τα ψαράκια μπορεί να είναι γλυκά και συμπαθητικά αλλά τρελαίνονται να παίζουν το θύμα και να λένε ψέματα σε άτομα που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικά είναι τίμιοι στις σχέσεις τους, ΑΛΛΑ όταν θέλουν λένε πολύ καλά ψέματα- τόσο καλά που δεν τα ανακαλύπτει ποτέ κανείς. Αν λοιπόν σου πει ψέματα κάποιος Ιχθύς να ξέρεις ότι δεν του αρέσεις ιδιαίτερα και δεν σκοπεύει να σε κρατήσει στη ζωή του για πολύ καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.