ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «καλοπεράσουν» το φθινόπωρο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «καλοπεράσουν» το φθινόπωρο

To φθινόπωρο είναι απίστευτο και αξίζει να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή! Για τρία, μάλιστα, συγκεκριμένα ζώδια, είναι εγγυημένο ότι θα έχουν το καλύτερο φθινόπωρο από όλα.

Τοξότης

Τοξοτίνα, αυτό το φθινόπωρο θα σου φανεί εύκολο. Ενώ οι εκλείψεις έχουν επιπτώσεις σε όλους μας, εσύ θα έχεις την άνεση να κοιτάξεις μπροστά καθώς το καλοκαίρι φεύγει. Η πρώτη ευεργετική πτυχή για να περιμένεις αυτό το φθινόπωρο είναι η Αφροδίτη να μετακομίσει στο ζώδιό σου στις 7 Οκτωβρίου, όπου θα ξεκουραστεί έως τις 4 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, σου χαμογελά, ενισχύοντας την ένταση της ρομαντικής σου ζωής και την οικονομική σου σταθερότητα.

Στη συνέχεια, ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από το ζώδιό σου από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου, ενθαρρύνοντάς σε να μιλήσεις με σαφήνεια και ευκολία. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά σου δίνει μια έκρηξη έντασης. Τέλος, η ίδια η περίοδος του Τοξότη είναι από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, οπότε χρησιμοποίησε αυτήν την περίοδο για να απολαύσεις την αίσθηση ότι όλα είναι ελεγχόμενα και εστιασμένα εκεί που θέλεις.

Δίδυμοι

Διδυμάκι, είσαι το ζώδιο απέναντι από τον Τοξότη, έτσι πολλά από τα αστρολογικά γεγονότα του φθινοπώρου εξισορροπούν τη φύση σου. Όπως και ο Τοξότης, η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, θα σε επηρεάσει βαθιά. Ενώ συχνά τείνεις να είσαι ασταθής και απομακρυσμένη, Διδυμάκι, αυτή η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σου προσδώσει πολύ απαραίτητο πάθος και θαλπωρή. Ο Ερμής στον Τοξότη θα προσφέρει παρόμοιο αποτέλεσμα εξισορρόπησης – πιθανότατα θα αισθανθείς πιο αναγκασμένη να μιλήσεις για τον εαυτό σου.

Μόλις ο Άρης μπει στον Τοξότη στα τέλη του φθινοπώρου (13 Δεκεμβρίου), θα νιώσεις ισορροπημένη και δυνατή. Άφησε αυτήν την ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς να σε ζεστάνει και χρησιμοποίησε την προς όφελός σου-αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ποντάρεις στη διεκδίκηση της ζωής σου συναισθηματικά και πρακτικά.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To φθινόπωρο είναι η εποχή σου, Σκορπίνα. Η φύση σου είναι άρρηκτα δεμένη με αυτήν την εποχή του χρόνου. Η «εποχή» σου θα είναι καλύτερη από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, όταν ο άνεμος δυναμώνει και οι νύχτες μακραίνουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα νιώσεις την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σου (30 Οκτωβρίου έως 12 Δεκεμβρίου) και του Ερμή στο ζώδιό σου (5 Νοεμβρίου έως 23 Νοεμβρίου). Προετοιμάσου για να νιώσεις μια βαθιά ένεση αυτοπεποίθησης . Ο ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται για να ενισχύσουν τη μαγική, διαισθητική σου ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.