ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να μείνουν σε μια σταθερή σχέση

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να μείνουν σε μια σταθερή σχέση

Ενώ για κάποιους οι σχέσεις είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και αμοιβαίων υποχωρήσεων, για άλλους είναι τόσο δύσκολες που μοιάζουν… αδύνατες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μία σταθερή σχέση κι αν προσπαθήσουν, αυτή θα διαρκέσει πολύ λίγο.

Η ιδέα και μόνο παραμονής με ένα άτομο για πολύ καιρό τους προκαλεί μεγάλο άγχος και πίεση.

Τι μπορεί να φταίει; Πέρα από τις εμπειρίες και τα βιώματά τους, η θέση του ήλιου τη στιγμή που γεννήθηκαν, δηλαδή το ζώδιό τους. Αν συναναστρέφεστε με έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται να μείνει σε μία σχέση, τότε ίσως πρέπει να λάβετε και αυτό το κριτήριο υπ’ όψιν σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τόσο επικριτικά ζώδια που δύσκολα κάποιος θα μείνει κοντά τους για καιρό. Αν μάλιστα είσαι σε σχέση με έναν Δίδυμο, τότε ετοιμάσου για ταλαντεύσεις στην αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, ο Δίδυμος αποζητά την περιπέτεια, την αλλαγή και το διαφορετικό. Όταν στη σχέση επέρχεται η ρουτίνα εκείνος απομακρύνεται. Θα φύγει από τη σχέση όταν νιώσει ότι δεν έχει κάτι περισσότερο να του προσφέρει.

Παρθένος

Η αντίφαση στο μεγαλείο της. Ενώ η Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση και είναι συντροφικό άτομο, η ανάγκη της για ασφάλεια και σιγουριά την κάνει να χάνει τη στιγμή. Εξετάζει όλα τα δεδομένα τόσο εξονυχιστικά και λεπτομερώς που μέχρι να το αποφασίσει, το άλλο άτομο έχει βαρεθεί. Επιπλέον, ακόμα και μία σχέση να ξεκινήσει δεν ανοίγεται εύκολα και αναζητά το τέλειο με αποτέλεσμα να κουράζει και να κουράζεται και τελικά να… μην μένει στη σχέση. Θα φύγει πολύ εύκολα από τη σχέση όταν επίσης αντιληφθεί ότι τα πράγματα φτάνουν σε τέλμα και δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται ο Αιγόκερως δύσκολα στεριώνει σε μια σχέση. Για να μείνει σε σχέση πρέπει ο άλλος να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Η σημαντικότερη είναι να του επιτρέπει να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή. Αν καταφέρει να το βρει ίσως η σχέση σας κρατήσει λίγο παραπάνω, διαφορετικά όχι. Οι γύρω του θα επηρεάσουν πολύ τον Αιγόκερω για το τέλος μιας σχέσης, ενώ η ανάγκη του για έλεγχο των πάντων δεν είναι και το πιο ευχάριστο χαρακτηριστικό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.