ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή κι ως Πανσέληνος της Συγκομιδής, που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου, θα επηρεάσει κάποια ζώδια.

Ειδικότερα, θα έχει έντονη επιρροή στα παρακάτω 4 ζώδια:

Δίδυμοι

Η επιπολαιότητα και η τάση σου να θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα θα σου στοιχίσει, γι’ αυτό θέλει προσοχή. Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, την φήμη σου και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί μια παρεξήγηση με ένα άτομο στην εργασία σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, οπότε καλό είναι να είσαι σαφής στα λόγια σου.

Παρθένοι

Η Πανσέληνος θα σε βάλει σε διαδικασία αμφισβήτησης όσον αφορά στις σχέσεις σου. Θα εστιάσεις στις συνεργασίες και την σχέση σου (ή γάμο) και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Κι αυτό γιατί θέλεις πλέον ουσία και όχι υποσχέσεις και λόγια. Ετσι, σε κάποιες σχέσεις θα δώσεις τέλος, ενώ σε κάποιες άλλες ίσως προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Τοξότες

Αρχίζεις να χάνεις κάθε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, μάλλον θα έρθουν αλλαγές για σένα, όπως μια μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι. Αυτή η πανσέληνος θα σε κάνει να νιώσεις θυμό για όσους δεν σε καταλαβαίνουν και επομένως το ξεκαθάρισμα με τα πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου δεν θα αργήσει να έρθει.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σου και ήρθε η ώρα να αλλάξεις ό,τι δεν σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Είναι η ώρα τον αποφάσεων και να εστιάσεις σε σένα και όσα πράγματα σε κάνουν χαρούμενη. Είναι πολύ πιθανό να προβληματιστείς με την προσωπική σου ερωτική ζωή και με τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Θα κρατήσεις μόνο αυτές που σε ικανοποιούν. Ενδεχομένως και μια φιλία να φτάσει στο τέλος της, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπήρχαν άλλα κίνητρα ή σε εκμεταλλευόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.