ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα σε χρειαστούν: Τα 3+1 πιο αδύναμα ζώδια

Θα σε χρειαστούν: Τα 3+1 πιο αδύναμα ζώδια

Δεν είναι όλοι δυνατοί χαρακτήρες. Κάποιοι χρειάζονται υποστήριξη από το περιβάλλον τους για να μπορέσουν να καταφέρουν να έχουν έστω και την πιο απλή καθημερινότητα. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι δεν έχουν αυτάρκεια. Ότι έχουν τεράστια ανάγκη να έχουν κόσμο στην ζωή τους, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητοι.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια ζώδια θεωρούνται αδύναμα -κατά την έννοια αυτή- αλλά και γιατί τα χαρακτηρίζουμε έτσι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ίσως το πιο κοινωνικό ζώδιο από όλα! Δεν μπορεί να είναι λεπτό μόνος του. Έχει έναν τεράστιο κύκλο γνωριμιών και αυτό γιατί θέλει να βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη, με άλλους ανθρώπους κάθε φορά, να μιλά και να ανταλλάσσει απόψεις. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Δίδυμο είναι να τον απομονώσεις και να του κόψεις κάθε επαφή και επικοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για τα social media του. Ανεβάζει διαρκώς και αλληλοεπιδρά με όλους. Η αδυναμία του λοιπόν “κρύβεται” στο γεγονός ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει, αν είναι ξεκομμένος από τους άλλους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» που κάνει έναν Ζυγό αδύναμο, είναι η διαρκής του ανάγκη να βρίσκεται σε μια σχέση. Πρέπει απαραίτητα να έχει ένα ταίρι στην ζωή του, αλλιώς νιώθει μόνος και δυστυχισμένος. Πέφτει σε μελαγχολία και δεν είναι ο εαυτός του. Δεν βρίσκει νόημα σε τίποτα και η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα. Για να πατήσει στα πόδια του θα πρέπει να είναι ερωτευμένος και… ζευγαρωμένος. Ακόμα και αν η σχέση αυτή δεν είναι το ιδανικό για εκείνον, θα κάνει άπειρες παραχωρήσεις, για να μην χωρίσει και βρεθεί να είναι… single.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι μεν κοινωνικός σαν τον Δίδυμο (ζώδια του αέρα και τα δυο άλλωστε), αλλά η μεγαλύτερη ανάγκη του είναι να έχει ένα κοινό γύρω του. Θέλει να έχει ανθρώπους τους οποίους θα εμπνέει και θα τους βλέπει να «κρέμονται» από τα χείλη του. Έχει μέσα του τάσεις… ρητορικές. Του αρέσει να φιλοσοφεί, να ενθουσιάζει τους άλλους με τις γνώσεις του, με το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι και τόσο μπροστά από την εποχή του βλέπει. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι απομονωμένος και αν αυτό συμβεί, θα υποφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς κάποιες φορές δείχνει ασυνήθιστος και… περίεργος στους άλλους. Οι δικές του ανάγκες είναι συναισθηματικές. Πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν, αλλιώς καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά. Χρειάζεται τουλάχιστον έναν άνθρωπο στην ζωή του, πάνω στον οποίο θα «γαντζωθεί» και από τον οποίο θα εξαρτάται στο 100%. Εύκολα μετατρέπει τον εαυτό του σε υποχείριο και πέφτει θύμα εκμετάλλευσης κι αυτό επειδή δεν έχει την δύναμη να σταθεί μόνος του στα πόδια του και να πει «μπορώ, δεν έχω ανάγκη κανέναν!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.