ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια είναι η δουλειά που σου ταιριάζει

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια είναι η δουλειά που σου ταιριάζει

Μπορείς να επιλέξεις την καριέρα σου σύμφωνα με την αστρολογία. Τα άστρα μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις το πάθος σου και να μάθεις ποια καριέρα ταιριάζει στο ζώδιο σου. Για δες.

Μπορεί κάπως να σε “ξεσκαλώσουν” οι παρακάτω πληροφορίες.

Κριός

Κριέ δεν θέλεις δουλειά γραφείου. Έχεις πολύ παθιασμένη ενέργεια που θα χαθεί αν κάθεσαι πίσω από ένα γραφείο. Έχεις φυσική ηγετική ικανότητα, ακόμα κι αν είσαι λίγο παρορμητική.

Ιδανική καριέρα για τον Κριό:

1. Αστυνομικός

2. Διευθύντρια πωλήσεων

3. Στυλίστας μόδας

Ταύρος

Ο Ταύρος χρειάζεται σταθερότητα και ρουτίνα. Λατρεύεις το να είσαι σε θέση να προβλέψεις ακριβώς τι θα συμβεί και να είσαι σε θέση να έχεις ένα σχέδιο A, B ακόμα και Γ.

Ιδανική καριέρα για τον Ταύρο:

1. Σχεδιάστρια Εσωτερικών Χώρων

2. Project Manager

3. Σεφ

Δίδυμοι

Διδυμάκι σου αρέσει να μπορείς να ελέγχεις πλήρως τη ζωή σου και να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μαζί της. Έχεις πολλή ενέργεια και μπορείς επίσης να έχεις ειδικότητα στις λέξεις.

Ιδανική καριέρα για τους Δίδυμους:

1. Δημοσιογραφία / Ποίηση

2. Δημόσιες σχέσεις

3. Επιστήμονας

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συμπαθητικοί και συναισθηματικοί και περνάνε καλά όταν μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους. Εξακολουθούν να διατηρούν τη δημιουργικότητα των ζωδίων του νερού, οπότε ο νόμος και η ιατρική θα μπορούσαν να είναι πολύ δύσκολα για αυτούς, ανάλογα με τις υπόλοιπες τοποθετήσεις στον αστρολογικό τους χάρτη.

Ιδανική καριέρα για τον Καρκίνο:

1. Διδασκαλία

2. Real Estate

3. Αρχαιολόγος

Λέων

Σου αρέσει να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, παρόλο που κατά καιρούς μπορεί να μη σου αρέσει να σου κάνουν έλεγχο. Ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα είναι ότι έχει να κάνει με το νόμο και την πολιτική.

Ιδανική καριέρα για τον Λέοντα:

1. Δικηγόρος / Πολιτικός

2. Διαφημίστρια

3. Ηθοποιός / Κωμικός

Παρθένος

Το αναλυτικό μυαλό της Παρθένου είναι κατάλληλο για οικονομικά, έρευνα και start-up εταιρείες. Το λεπτομερές μυαλό σου σημαίνει ότι εστιάζεις καλά στη δουλειά σου και όχι στις απόψεις άλλων.

Ιδανική καριέρα για την Παρθένο:

1. Λογίστρια

2. Life Coach

3. Professional Assistant

Ζυγός

Οι Ζυγοί ταιριάζουν καλύτερα σε τομείς που σχετίζονται με το νόμο. Βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ισορροπία, τη δικαιοσύνη και την αλήθεια, στα καθημερινά τους συμβάντα. Έχουν πολλά κοινά με τους Δίδυμους.

Ιδανική καριέρα για τον Ζυγό:

1. Δικηγόρος

2. Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

3. Ντετέκτιβ

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι όμορφες και δραματικές ψυχές. Δεν τους αρέσει η κριτική, αλλά τους αρέσει να είναι στο επίκεντρο όλων όταν αφορά τη φήμη τους.

Ιδανική καριέρα για τον Σκορπιό:

1. Ειδικός για θέματα γονιμότητας

2. Χημικός

3. Εργολάβος κηδειών

Τοξότης

Έχεις μια ατελείωτη ποσότητα ενέργειας. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους Λέοντες είναι ότι δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής.

Ιδανική καριέρα για τον Τοξότη:

1. Πιλότος / αεροσυνοδός

2. Ταξιδιωτική δημοσιογράφος

3. Αντικαταστάτης ηθοποιών για τις δύσκολες σκηνές

Αιγόκερως

Είσαι φτιαγμένη και κατασκευασμένη για τον επιχειρηματικό κόσμο. Έχεις μια εξαιρετική αίσθηση ηγεσίας και μια ψύχραιμη στάση αντιμετώπισης των προβλημάτων, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που πολλές εταιρείες ψάχνουν για τα επιτελικά τους στελέχη.

Ιδανική καριέρα για τον Αιγόκερω:

1. Διευθύνων Σύμβουλος

2. Αρχιτέκτονας

3. Επαγγελματίας υγείας

Υδροχόος

Δεν σου αρέσει μια παραδοσιακή καριέρα. Η ίδια η φύση σου είναι να αμφισβητείς και να αποφεύγεις τα όρια του τυπικού σχεδίου ζωής.

Ιδανική καριέρα για τον Υδροχόο:

1. Καθηγήτρια

2. Μηχανικός περιβάλλοντος

3. Δικαστής

Ιχθείς

Είσαι ένα από τα πιο συμπονετικά ζώδια στο σύνολο της αστρολογίας. Πιθανότατα είσαι ήδη η φυσική θεραπεύτρια των φίλων σου.

Ιδανική καριέρα για τους Ιχθείς:

1. Ψυχολόγος

2. Καλλιτέχνις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Υπεύθυνη πρόσληψης προσωπικού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.