Δεν νιώθουν και πολύ: Αυτά είναι τα τρία λιγότερο ευαίσθητα ζώδια

Δεν νιώθουν και πολύ: Αυτά είναι τα τρία λιγότερο ευαίσθητα ζώδια

Θεωρείς τον εαυτό σου ως ιδιαίτερα ευαίσθητη; Ανησυχείς υπερβολικά για το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι στα πράγματα που κάνεις και λες; Ανησυχείς τόσο πολύ μήπως κάνεις λάθη και πληγώσεις ακούσια τους άλλους, που μερικές φορές διστάζεις να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα;

Όταν όμως είσαι ευαίσθητη, διαισθητική και ενσυναίσθητη, είσαι ευάλωτη, κάτι που είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό! Για τα τρία όμως παρακάτω ζώδια αυτό το χαρακτηριστικό είναι απαγορευμένο.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν είναι ευαίσθητος. Δεν λαμβάνει πραγματικά υπόψη τις συνέπειες του να λέει ένα αστείο σε βάρος κάποιου άλλου ή να αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα επηρεάσει τη ζωή κάποιου άλλου.

Δεν είναι ότι είναι κακός, απλώς κάπως αλόγιστος. Δεν τον νοιάζει αν οι άλλοι τον θεωρούν σκληρό, αν απλά λέει τα πράγματα όπως είναι και αν κάποιος δεν μπορεί να δεχθεί ένα αστείο, για αυτό φταίει ο ίδιος.

Κριός

Οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι τείνουν να υπερδιεγείρονται από την υπερβολική δραστηριότητα, αλλά ο Κριός περνάει καλά. Δεν φημίζεται για το ότι ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ειδικά αν πρέπει να κάνει πίσω σε μια αντιπαράθεση.

Αν ο Κριός θέλει να πει κάτι, θα το πει, ακόμα κι αν αυτό πονάει το άλλο άτομο. Είναι παρορμητικός και δεν ξοδεύει πολλή ενέργεια για να σκεφτεί τις επιπτώσεις των πράξεών του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ειδικά όταν πρόκειται για άλλους ανθρώπους. Δεν είναι συναισθηματικοί και δεν έχουν το ταλέντο να βάζουν τον εαυτό τους στη θέση κάποιου άλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τα συναισθήματα κάποιου άλλου και θα κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν κάθε είδους συναισθηματική αναστάτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.