Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα τα βρουν «μπαστούνια» την περίοδο του Σκορπιού

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα τα βρουν «μπαστούνια» την περίοδο του Σκορπιού

Τα 3 παρακάτω ζώδια μπορεί να κληθούν στη διάρκεια της περιόδου του Σκορπιού που ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου, να λάβουν σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να διαχειριστούν ορισμένα υποκείμενα ζητήματα.

Κριός

Οι επαφές που μπορεί να ξεκινήσες κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού δοκιμάζονται τώρα. Καθώς ξεκινά η περίοδος του Σκορπιού, φρόντισε να σκεφτείς πόσο ευάλωτη μπορεί να νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση. Μπορείς να τον εμπιστευτείς; Θα σεβαστεί τα προσωπικά σου όρια; Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, παίρνεις πολύ σοβαρά την ανεξαρτησία σου και ένας σύντροφος που το σέβεται αυτό χωρίς να αισθάνεται ότι απειλείται, είναι ο ιδανικός για σένα .

Δίδυμοι

Καθώς μεταβαίνουμε από μια παιχνιδιάρικη περίοδο και ο κυβερνήτης του χάρτη σου, ο Ερμής, βγαίνει τελικά από την ανάδρομη πορεία, πιθανότατα να αισθάνεσαι κάπως έξω από τα νερά σου. Η περίοδος του Σκορπιού είναι η ιδανική στιγμή για να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η σταθερή ενέργεια αυτής της περιόδου, σε ενθαρρύνει να δεις τις νέες σου υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν αρχίσεις να βαριέσαι ή να χάσεις το ενδιαφέρον σου. Είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις μια σταθερή αντίληψη των ευθυνών σου, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχες ένα γεμάτο κοινωνικό πρόγραμμα τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά η περίοδος του Σκορπιού θα σου ζητήσει να επιβραδύνεις αρκετά για να ξεκουραστείς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Έχεις την τάση να εμφανίζεσαι με ενθουσιασμό σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρέπει να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Για να συνεχίσεις να μεταδίδεις στους άλλους τη σοφία και τη γνώση σου, πρέπει να περάσεις αρκετό χρόνο μόνη σου, φροντίζοντας τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για διάβασμα είτε για μια σόλο έξοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.