ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα πέντε ζώδια που δεν αντέχουν την μοναξιά

Τα πέντε ζώδια που δεν αντέχουν την μοναξιά

Η μοναξιά είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους και δεν αντέχουν λεπτό, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους. Έχουν ανάγκη τη συντροφιά, την παρέα ενός ατόμου ή κόσμο γύρω τους για να νιώθουν καλά και ασφαλή.

Ποια ζώδια δεν αντέχουν την μοναξιά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια που θα μπορούσες να συναντήσεις. Είναι τύπος έξω καρδιά που θέλει να μιλάει, να γελάει, να κάνει κοινωνικό σχολιασμό (στο χωριό μας το λέμε κουτσομπολιό). Εάν ο Δίδυμος μείνει μόνος για διάφορους λόγους, είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να μιλάει με τον εαυτό του ή τον τοίχο. Κάπου θέλει να τα πει. Η μοναξιά τον «σκοτώνει» και είναι η χειρότερη τιμωρία για εκείνον.

ΛΕΩΝ

Τι θα ήταν ο Βασιλιάς, αν δεν είχε… αυλικούς ή υπηκόους; Ο Λέοντας, αν δεν έχει δίπλα του ανθρώπους, νιώθει σαν λύκος που έχει χάσει την αγέλη του, θαμπώνει η αίγλη και η λάμψη του. Είπαμε, θέλει κοινό για να μπορεί να το εντυπωσιάζει, να τον αποθεώνουν, να τον θαυμάζουν και να μπορεί να πουλήσει «μούρη». Πού θα δείξει ό,τι καινούργιο αγοράζει; Σε ποιον θα καυχηθεί για τα επιτεύγματά του; Αν μείνει μόνος, δεν την «παλεύει κάστανο»…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος (όπως και ο Δίδυμος, αλλά και ο Ζυγός) είναι ζώδιο του αέρα. Κοινωνικός από την φύση του, θέλει να έχει φίλους δίπλα του, με τους οποίος θα ανταλλάσσει απόψεις, θα τους συμβουλεύει, θα τους κατευθύνει και τους μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του. Αν μείνει μόνος με ποιον θα μοιραστεί την σοφία του και τις γνώσεις του; Επίσης θα βαρεθεί πάρα πολύ εύκολα και θα πέσει σε κατάθλιψη.

ΖΥΓΟΣ

Για τον Ζυγό τα πράγματα είναι απλά. Είναι ένα μείγμα Λέοντα και Δίδυμο-Υδροχόου. Από την μια θέλει κόσμο γύρω του για να έχει θαυμαστές, να τον φλερτάρουν, να τους γοητεύει, να τον αποθεώνουν και να τον αγαπούν και από την άλλη, επειδή κι αυτός είναι κοινωνικός και δεν βάζει γλώσσα μέσα, θέλει να έχει κόσμο για να μιλά, να παρτάρει και να διασκεδάζει. Αν μείνει μόνος, είναι πολύ πιθανό να τον δεις με θλίψη στα μάτια και με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σίγουρα έχεις στο μυαλό σου τον Αιγόκερω ως ένα άτομο μονόχνοτο και λίγο ξινό. Δεν είναι τόσο αντικοινωνικός όσο φαντάζεσαι. Εντάξει, δεν είναι και party animal όπως τα παραπάνω ζώδια, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται τους φίλους που εκείνος επιλέγει να έχει δίπλα του. Δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Διαλέγει ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζει και από εκεί και πέρα τους θέλει στην ζωή του και δεν μπορεί χωρίς αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.