Δεν τους αλλάζεις εύκολα γνώμη: Αυτά είναι τα περισσότερο & λιγότερο πεισματάρικα ζώδια

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Δεν τους αλλάζεις εύκολα γνώμη: Αυτά είναι τα περισσότερο & λιγότερο πεισματάρικα ζώδια

Ας μην κρυβόμαστε οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουμε αυτόν τον ένα φίλο ή συγγενή ο οποίος είναι γνωστός για την ξεροκεφαλιά και την επιμονή στη γνώμη του.

Αφού πάρει μία απόφαση δεν την αλλάζει με τίποτα, ενώ ακόμα κι αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα και αποδειχθεί πως έχει λάθος πολύ δύσκολα θα το παραδεχθεί. Όταν πρόκειται για συνήθειες, παραδόσεις και ρουτίνες σημαντικό ρόλο παίζουν και τα άστρα. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο πεισματάρικα ζώδια, αλλά και ποιοι υιοθετούν μια πιο ελαστική αντίληψη για τη ζωή.

Τα περισσότερο πεισματάρικα ζώδια

Ταύρος

Όσοι έχετε έναν Ταύρο στη ζωή σας το γνωρίζετε. Κάνει τα πάντα όπως τα θέλει και πολύ δύσκολα ακούει τη γνώμη των άλλων. Θεωρείται ένα σταθερό ζώδιο, γι’ αυτό και δύσκολα «μετακινείται» από τις αποφάσεις και τις απόψεις του. Μισεί τις αλλαγές και αγαπά τη ρουτίνα, γι’ αυτό και δεν αλλάζει εύκολα καθημερινότητα. Το πείσμα βέβαια αυτό μπορεί να του βγει σε καλό στον επαγγελματικό τομέα, αφού δεν εγκαταλείπει τους στόχους του. Στον διαπροσωπικό, ωστόσο, αν δεν ρίξει λίγο νερό στο κρασί του θα τα βρει «σκούρα».

Λέων

Οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του ζωδιακού δυσκολεύονται όχι μόνο να δεχτούν, αλλά και να ακούσουν τη γνώμη των άλλων. Επίσης, δύσκολα θα κατανοήσουν ότι σημασία έχουν και οι ανάγκες των άλλων. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπούν τους οικείους τους, αλλά αρνούνται το ότιδήποτε θα αλλάξει τη ρουτίνα τους. Από αυτή τους την ανάγκη, αλλά και από τη λαχτάρα τους να είναι πάντα σωστοί πηγάζει το τόσο πείσμα τους- χαρακτηριστικό το οποίο τους κάνεις αρκετά πιστούς στις σχέσεις. Βέβαια, οι πεισματικές τους τάσεις είναι αυτές που συχνά τους κάνουν να νιώθουν τελματωμένοι σε καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν τη ζωή ως ένα βουνό γεμάτο δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Είναι γνωστοί για την εκτίμησή τους στη δικαιοσύνη και τη νομιμότητα, με τις ισχυρές πεποιθήσεις τους να τους καθιστούν καταπληκτικούς υποστηρικτές σε κάθε κατάσταση. Ωστόσο, ως ζώδιο της Γης είναι προσγειχμένοι, αλλά μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί στην κριτική τους απέναντι σε όλους, ακόμα και στον εαυτό τους. Γι’ αυτό και δύσκολα θα δεχτούν τη γνώμη των άλλων. Μάλιστα, μπορεί να επιμείνουν τόσο, ώστε τελικά αντί να παραδεχτούν το λάθος τους, απλώς να πουν πως οι απόψεις δεν ταιριάζουν.

Τα λιγότερο πεισματάρικα ζώδια

Δίδυμοι

Ως άνθρωποι που αγαπούν τις ιδέες και τις αλλαγές οι Δίδυμοι, δεν μένουν σε ένα πιστεύω για πάντα. Είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τις απόψεις τους, ώστε να μάθουν περισσότερα. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα περάσουν όμορφα είτε αν καθίσετε σπίτι για επιτραπέζια είτε αν βγείτε έξω για ποτά, αρκεί να εξιτάρετε το μυαλό τους. Η ανάγκη τους για να μαθαίνουν και να ζουν νέες περιπέτειες είναι μεγάλη και μπορούν να την ασπαστούν αν την εκφράσετε και εσείς. Το πείσμα, η σταθερότητα και η ρουτίνα δεν τους ταιριάζουν και πολύ.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί για την φαντασία και την ανάγκη τους κατά καιρούς να ξεφεύγουν στις σκέψεις τους. Έχουν αυξημένα ένστικτα και εύκολα μπορούν να καταλάβουν πότε ο άλλος ψεύδεται, ενώ ως ένα από τα μεταβλητά ζώδια οι Ιχθείς εύκολα προσαρμόζονται στην ενέργεια κάθε παρέας και χώρου. Νιώθουν όμορφα όταν κάνουν τους άλλους να περάσουν καλά, γι’ αυτό και δεν εμμένουν σε κόντρες και αντιδικίες. Βέβαια, χρειάζονται και τον χώρο τους για να χαλαρώσουν, οπότε να είστε σίγουροι πως τους τον δίνετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.