ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ποιο ζώδιο μπορεί να γίνει το πιο μισητό απ’ όλα και γιατί;

Ποιο ζώδιο μπορεί να γίνει το πιο μισητό απ’ όλα και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο έχει μια σκοτεινή πλευρά και ανάλογα με το πόσο καλή ή κακή όψη δίνει ένας προσωπικός πλανήτης, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Όμως δεν είναι κάτι απόλυτο γιατί ακόμα και στην αστρολογία ο άνθρωπος μπορεί να ασκήσει την ελεύθερη βούλησή του.

Προσπαθούμε να είμαστε απαλλαγμένοι από κριτική διάθεση όταν κοιτάμε τη σκοτεινή πλευρά των ζωδίων, αλλά υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν αίσθημα μίσους από άλλα.

Ποιο ζώδιο, όμως, μπορεί να γίνει το πιο μισητό από όλα; Η απάντηση είναι ο Λέων. Και οι λόγοι είναι οι εξής:

Ο Λέων είναι περισσότερο μισητός επειδή αναζητά την προσοχή

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο, ο Λέων λάμπει από τη φύση του. Αλλά η προσοχή που λαμβάνει, φυσικά και δεν του είναι ποτέ αρκετή.

Αναζητά τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένος, μέχρι να είναι όλα τα βλέμματα πάνω του. Οι Λέοντες τυφλώνονται από την αναζήτησή τους για αμέριστη προσοχή και δυσκολεύονται να συμπάσχουν με τους άλλους.

Οι Λέοντες είναι εγωκεντρικοί

Το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου μπορεί να είναι εγωκεντρικό και εγωιστικό.

Πιστεύει ειλικρινά ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του και ότι δικαιολογείται να κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να διατηρηθεί έτσι. Ασυνείδητα θα παραμελήσει τις ανάγκες των άλλων στο κυνηγητό του για προσωπικό όφελος.

Οι άνθρωποι μισούν την αλαζονική στάση του Λέοντα

Κανείς δεν θέλει να είναι κοντά σε κάποιον με τεράστιο σύμπλεγμα ανωτερότητας και οι Λέοντες σίγουρα το έχουν.

Είναι εξαιρετικά αλαζονικοί άνθρωποι. Οι Λέοντες λατρεύουν τον εαυτό τους και δυσκολεύονται να δουν ότι έχουν κάποιο ελάττωμα. Η παρέα με έναν Λέοντα μπορεί να είναι δυσάρεστη από τη στιγμή που μιλάει μόνο για τον εαυτό του.

Οι Λέοντες είναι πεισματάρηδες

Αν και ο Ταύρος είναι διαβόητος ως πεισματάρης, ο Λέων μπορεί, όμως, άνετα να τον ανταγωνιστεί. Είναι ξεροκέφαλος και ισχυρογνώμων από τη φύση του.

Η αλλαγή γνώμης ενός Λέοντα μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατη. Από τη στιγμή που έχει άποψη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον πείσεις για το αντίθετο. Δεν θα θέλει να ακούσει την άποψή σου και σίγουρα δεν θα συμφωνήσει με αυτήν.

Οι Λέοντες είναι πολύ ζηλιάρηδες

Επειδή στους Λέοντες αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ζηλεύουν όταν βλέπουν κάποιον που θεωρούν πιο ταλαντούχο από αυτούς. Και αν αυτό το άτομο τύχει να τραβήξει πολλή προσοχή, οι Λέοντες μετατρέπονται σε απόλυτους ζηλιάρηδες.

Η ανταγωνιστική τους φύση, τους κάνει να ζηλεύουν την επιτυχία των άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια σχέση, ο Λέων ζηλεύει αν ο σύντροφός του δείχνει προσοχή σε οποιονδήποτε άλλον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.