Δεν πιστεύουν καθόλου στον εαυτό τους: Αυτά είναι τα ζώδια που νιώθουν συνεχώς ανασφάλεια

Μήπως ανήκετε σε ένα από αυτά;

Δεν πιστεύουν καθόλου στον εαυτό τους: Αυτά είναι τα ζώδια που νιώθουν συνεχώς ανασφάλεια

Ορισμένοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε ευκαιρία. Δεν αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους ή τις δυνατότητές τους και νιώθουν εξαιρετικά σίγουροι και ασφαλείς.

Από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που αμφισβητούν τις ικανότητές τους και τους κυριεύει η νευρικότητα και η ανασφάλεια. Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να αισθάνονται ανίκανοι τις περισσότερες φορές, επειδή αμφιβάλλουν συνεχώς για κάθε τους απόφαση. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 3 ζώδια των οποίων οι εκπρόσωποι αισθάνονται τόσο ανασφαλείς.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και τείνουν να παίρνουν τα πάντα πολύ προσωπικά. Σκέφτονται πάρα πολύ όσα συμβαίνουν και τα αναλύουν για ώρες στο μυαλό τους. Φοβούνται πως θα κάνουν λάθη και αυτό τους οδηγεί στην ανασφάλεια και την αμφισβήτηση των πράξεών τους. Είναι αρκετά δυνατοί και ικανοί να καταφέρουν πολλά, αλλά η αμφισβήτηση που κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους τούς κρατά πίσω. Οπισθοχωρούν -ακόμα και όταν έχουν δίκιο- χωρίς να δώσουν μάχες, από φόβο μην πληγώσουν ή χάσουν αυτούς που αγαπούν.

Τοξότης

Μπορεί να μοιάζουν σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά οι Τοξότες πάσχουν από πολύ σοβαρά προβλήματα αυτοεκτίμησης. Δεν νιώθουν ανάξιοι και απελπίζονται. Κρύβονται πίσω από τη διαρκή αισιοδοξία τους, αλλά είναι αρκετά ανασφαλείς – σε σημείο να χάνουν ευκαιρίες, λόγω αυτού. Κάνουν βήματα μπροστά, αλλά τα παρατούν από φόβο και δεύτερες σκέψεις, που κάνουν μόνοι τους.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πίσω από την ήρεμη όψη τους, τα Ψαράκια, προσπαθούν να κρύψουν τις πολλές ανασφάλειές τους. Δυσκολεύονται πολύ να πιστέψουν στον εαυτό τους και νιώθουν πως ό,τι κάνουν δεν είναι σωστό για τους άλλους. Επηρεάζονται πολύ από τη γνώμη των άλλων και καταλήγουν να γίνονται φερέφωνα, αφού δεν πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.