ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο το Σαββατοκύριακο

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα τους επηρεάζει σε βάθος

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο το Σαββατοκύριακο

Η τελευταία Πανσέληνος του 2021 πραγματοποιείται στις 19 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων και ρίχνει φως σε θέματα που μας απασχόλησαν το πρόσφατο παρελθόν.

Βάζει τέλος σε όσα μας απασχολούσαν, αλλά δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον συναισθηματικό τόμεα. Περισσότερο «καταπιάνεται» με το κομμάτι της πληροφορίας και της γνώσης, καθώς οι Δίδυμοι θέλουν να μαθαίνουν νέα πράγματα και είναι αρκετά περίεργοι.

Ωστόσο, όσο «ανάλαφρη» κι αν χαρακτηριστεί, ορισμένα ζώδια πρέπει να προσέχουν ιδιαιτέρως τις ερχόμενες ημέρες. Ποια είναι αυτά;

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος σάς βρίσκει πιο σκεπτικούς. Ίσως αντί να θελήσετε να ξεσαλώσετε αυτές τις ημέρες να προτιμήσετε να μείνετε σπίτι και να σκεφτείτε τη ρότα της ζωής σας. Μπορεί επίσης να υπάρξουν αρκετά μπερδέματα τις ερχόμενες ημέρες, γι’ αυτό συγκρατήστε τον αυθορμητισμό και προσπαθήστε να δείτε τη «μεγάλη εικόνα».

Τοξότης

Στις σχέσεις θα εστιάσετε αυτό το σαββατοκύριακο. Στις σχέσεις σας και τα αδύνατα σημεία τους. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και να αποφασίσετε αν τελικά τους θέλετε ή όχι στη ζωή σας, αλλά και με ποιον τρόπο, ως καλούς φίλους ή απλούς γνωστούς;

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλαγές και αναθεωρήσεις φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους, που επηρεάζει τον άξονα καριέρας – οικογένειας. Υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις που πρέπει να κάνετε; Ζητήματα που χρειάζονται λύσεις; Νιώθετε καλά με το πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή ή μήπως ήρθε η ώρα για αναθεώρηση της κατάστασης; Σκεφτείτε το και προσαρμόστε τις ανάγκες σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.