Εσύ κάνεις σχέδια; – Τα δύο ζώδια που τηρούν τις υποσχέσεις τους για το νέο έτος

Το ζώδιο που δεν θα προσπαθήσει καν...

Εσύ κάνεις σχέδια; – Τα δύο ζώδια που τηρούν τις υποσχέσεις τους για το νέο έτος

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας φτιάχνουμε λίστες με το τι θα κάνουμε το νέο έτος. Αποφάσεις για τη δουλειά, την προσωπική ζωή, τη διασκέδαση, την άσκηση.

Στα αγγλικά αυτές οι αποφάσεις ονομάζονται “new year resolutions”. Και ενώ υπάρχουν άνθρωποι που από τη στιγμή που θα αποφασίσουν κάτι θα το κάνουν, υπάρχουν και εκείνοι που «πατούν» την υπόσχεσή τους πριν ακόμα ο χρόνος αλλάξει. Γιατί μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει; Ίσως φταίνε τα άστρα.

Παρακάτω τα δύο ζώδια που τηρούν τις υποσχέσεις τους για το νέο έτος και το ένα που θα αποφασίσει κάτι στις 30 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου θα το έχει ήδη ξεχάσει.

Τα ζώδια που πετυχαίνουν τα new year resolution τους

Αιγόκερως

Με το βλέμμα να βρίσκεται πάντα στον στόχο οι εργατικοί Αιγόκεροι, άπαξ και αποφασίσουν κάτι δύσκολα θα το αλλάξουν. Πιθανότατα, μάλιστα, να έχουν ένα πενταετές πλάνο και όχι μόνο για το έτος που ξεκινά. Βέβαια, τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Αιγόκεροι παραμένουν σταθεροί σε όσα λένε και «χτίζουν» πάνω στην πρόοδο που σημειώνουν.

​​​​​​​Ακριβώς όπως το σύμβολό τους, ο τράγος, αν το μονοπάτι γίνει λιγάκι κακοτράχαλο εκείνοι θα συνεχίσουν και θα καταφέρουν να το ανέβουν. Βλέπουν τα εμπόδια ως ευκαιρία για ανασυγκρότηση και επανασχεδιασμό.

Παρθένος

Η τελειομανής Παρθένος θα πάρει μια απόφαση για την νέα χρονιά και θα την ακολουθήσει, απλώς και μόνο επειδή είπε πως θα το κάνει. Μπορεί να έχουν τη φήμη ανθρώπων που εστιάζουν υπερβολικά στη λεπτομέρεια, στην ουσία, όμως, θέλουν να δουλεύουν σκληρά και έξυπνα. Χαρακτηρίζονται για την πρακτικότητά τους, οι Παρθένοι, και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ακόμα και το new year resolution τους.

​​​​​​​Αν για παράδειγμα, θελήσουν να αγοράσουν ένα σπίτι, θα αρχίσουν να κάνουν οικονομίες πολύ νωρίτερα και να σχεδιάζουν έτσι το budget τους, ώστε να τα καταφέρουν στο χρονικό διάστημα που έχουν σχεδιάσει. Κάθε πλεονέκτημα και μειονέκτημα θα αξιολογηθεί, ενώ θα γίνει και πρόβλεψη όσων μπορούν να πάνε στραβά, ώστε να αποφευχθεί πιθανή καταστροφή του σχεδίου.

Το ζώδιο που δεν θα προσπαθήσει καν

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πεισματάρηδες και θέλουν να γίνεται το δικό τους, το να κάνουν σχέδια όμως δεν είναι το φόρτε τους. Εδώ, είναι δύσκολο να κανονίσουν μια έξοδο το ίδιο βράδυ, αφού μπορεί να αλλάξουν αποφάσεις στο λεπτό, θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μια απόφαση για όλη τη χρονιά; Δύσκολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Από τη φύση τους είναι χωρισμένοι στα δύο (το δείχνει και το σύμβολό τους), οπότε το να ξεκινήσουν γυμναστήριο ή να πουν πως θα πίνουν κάθε μέρα νερό θα μείνει στα λόγια. Για αυτούς καλύτερο είναι να ακολουθούν τη ροή και να καταπιάνονται με δραστηριότητες που τους αρέσουν πολύ και εξιτάρουν το μυαλό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.