ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα ζήσουν έναν χειμώνα «φωτιά» στα ερωτικά τους

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα ζήσουν έναν χειμώνα «φωτιά» στα ερωτικά τους

Αν αναρωτιέσαι ποια ζώδια θα βιώσουν την πιο ερωτική εμπειρία μέσα στον χειμώνα του 2022, συνέχισε να διαβάζεις.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον πέμπτο Οίκο της αγάπης και της ευχαρίστησης, κάτι που πιθανότατα θα σε εμπνεύσει να αναζητήσεις μια ρομαντική εμπειρία. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη θα είναι επίσης ανάδρομη, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει τις τέλειες συνθήκες για μια ιστορία αγάπης που είναι γεμάτη με πολλές ανατροπές. Μπορεί να επανασυνδεθείς με έναν παλιό έρωτα, αλλά να έχεις επίγνωση της πιθανότητας να βαρεθείς και πάλι.

Ζυγός

Τα πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται πολύ πιο ρομαντικά για εσένα προς το τέλος της χειμερινής περιόδου. Στις 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα μπει στον πέμπτο Οίκο του πάθους και της ευχαρίστησης, ενθαρρύνοντάς σε να εκφραστείς και να αναζητήσεις μια ρομαντική εποχή. Εάν είσαι ελεύθερη, θα είναι η τέλεια στιγμή για νέες συναναστροφές. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θέλεις να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία για ανανέωση στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η ερωτική σου ζωή γίνεται πολύ πιο έντονη. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 6 Μαρτίου, κάτι που θα φέρει κοντά σου πιθανούς εραστές. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη θα είναι επίσης ανάδρομη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι μερικές από αυτές τις ρομαντικές συναναστροφές, σε ενθαρρύνουν να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου και για το τι πραγματικά χρειάζεσαι από τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα, μπορεί να νιώσεις ότι τα πράγματα κινούνται μάλλον αργά στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Υδροχόο στις 6 Μαρτίου, μπορεί να νιώσεις ανανεωμένη και έτοιμη να αποδεχθείς αυτό που θέλει η καρδιά σου. Καθώς η Αφροδίτη κινείται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, θα σε εμπνεύσει να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να περιτριγυρίσεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που φέρνουν τόσες πολλές μορφές ρομαντισμού στη ζωή σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.