Ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο;

Αυτή η ανάδρομη πορεία διάρκειας έξι εβδομάδων θα επιφέρει διακυμάνσεις

Ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο;

Η Αφροδίτη ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία της στις 19 Δεκεμβρίου και είναι πιθανό να έχεις ήδη αρχίσει να νιώθεις την επίδραση της στην ερωτική σου ζωή ή στις σχέσεις σου.

Αυτή η ανάδρομη πορεία διάρκειας έξι εβδομάδων θα επιφέρει διακυμάνσεις όσον αφορά στις σχέσεις, τα ραντεβού, τα οικονομικά, την ομορφιά και πολλά άλλα. Η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται κάθε ενάμιση χρόνο και μπορεί να είναι μια απογοητευτική αστρολογική περίοδος, αλλά δεν θα τους παρασύρει όλους το δράμα. Για τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την ανάδρομη Αφροδίτη, τα πράγματα μπορεί να εκδηλωθούν σε ένα πιο ήσυχο ή πιο εσωτερικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Δεν είναι ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν θα σε επηρεάσει, Διδυμάκι και σίγουρα θα κάνεις κάποια βαθιά ανάδρομη δουλειά σε θέματα που αφορούν την οικειότητα, τα όρια και τις επιθυμίες σου. Απλώς, σε αντίθεση με ορισμένα ζώδια, το μεγαλύτερο μέρος της προόδου σου θα συμβεί κάτω από την επιφάνεια των σχέσεών σου, όπου είναι πιο δύσκολο να τη δεις. Αυτή η περίοδος της εσωτερικής σκέψης θα σε κάνει να εξερευνήσεις και να επαναξιολογήσεις τη δυναμική των δεσμεύσεών σου και μπορεί να διαπιστώσεις ότι δυσκολεύεσαι να είσαι ευάλωτη.

Λέων

Ευτυχώς, Λιονταρίνα, αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη δεν έρχεται για την ερωτική σου ζωή όπως συμβαίνει με κάποια άλλα ζώδια. Αντίθετα, πιθανότατα θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στην επαγγελματική σου ζωή, το πρόγραμμα και τη ρουτίνα υγείας σου. Οι εργασιακές σχέσεις μπορεί να μην είναι τόσο αρμονικές όσο θα ήθελες αυτή τη στιγμή και μπορεί να σου είναι πιο δύσκολο να παραμείνουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου – ειδικά όταν πρόκειται για προγραμματισμό ημερομηνιών ή χρόνο κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι επαναξιολογείς τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύεις τον χρόνο σου και αναζητάς τρόπους για να φέρεις περισσότερη ομορφιά στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως μπορείς να σκέφτεσαι λογικά τα συναισθήματά σου, Υδροχόε, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης Αφροδίτης, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα πράγματα που πραγματικά επιθυμείς ή το τι θέλεις από τις σχέσεις. Αντί να ασχολείσαι με θέματα της ερωτικής σου ζωής αυτήν τη στιγμή, μπορεί να ανακαλύψεις τον εαυτό σου να εξερευνά τη δυναμική των προηγούμενων σχέσεων και να τις βλέπει από μια νέα προοπτική. Επίτρεψε στον εαυτό σου να εξερευνήσει τις φαντασιώσεις σου και να καθοδηγηθεί από τις ονειροπολήσεις σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να συνδεθείς με τη μυστικιστική πλευρά σου και να σκεφτείς τη σημασία της οικοδόμησης πνευματικών συνδέσεων στην αγάπη και τη ζωή γενικότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.