ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν ευχάριστες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα το 2022

Τα άστρα τα ευνοούν σε πολύ μεγάλο βαθμό

Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν ευχάριστες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα το 2022

Υπάρχουν δύο ζώδια που ανήκουν στους «υπερτυχερούς» του 2022.

Ναι, ορισμένοι θα περάσουν καλά, αλλά αυτά τα δύο ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη χρονιά – σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με την Νεοϋοερκέζα αστρολόγο, Courtney O’Reilly, για τον επόμενο ενάμησι χρόνο Σκορπιοί και Ταύροι (αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια) επηρεάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι ημερομηνίες τις οποίες πρέπει να προσέξουν και να εκμεταλλευτούν περισσότερο είναι οι 30 Απριλίου, 15 Μαίου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, καθώς οι εκλήψεις εκείνων των ημερών τούς ευνοούν, ακόμη περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, Ταύροι και Σκορπιοί, θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Έμπνευση και διάθεση για νέα πράγματα τους κατακλύζει, ενώ σε μεγάλο βαθμό θα έρθουν σε πραγματική επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο. Θα κατανοήσουν τι θέλουν πραγματικά, ποιοι είναι και πώς να πορευτούν στη συνέχεια. Όντας ζώδια, τα οποία λειτουργούν αρκετά με βάση το πρόγραμμα και τις παραδόσεις (κυρίως ο Ταύρος), θα καταφέρουν να ζήσουν στο «εδώ και τώρα» και να χαρούν την κάθε στιγμή. Οι εκλείψεις και οι κινήσεις των πλανητών τους ευνοούν, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούν τη νέα χρονιά στο έπακρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.