ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Θανάσιμοι εχθροί»: Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που μισιούνται μεταξύ τους

Δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους

«Θανάσιμοι εχθροί»: Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που μισιούνται μεταξύ τους

Όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι που αποτελείται από ένα δυναμικό και ένα παθητικό ζώδιο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον.

Συνήθως μένουν σε αυτό που ξέρουν καλύτερα (κάποια να μαλώνουν, κάποια να τα βρίσκουν), αλλά τις περισσότερες φορές οι διαφορές τους δεν γεφυρώνονται. Γι’αυτό στην πραγματικότητα δεν μπορούν να τα βρουν. Και το αστρολογικό τους χάσμα είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να καταλήξει σε μίσος.

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων είναι το πιθανότερο να μισούν ο ένας τον άλλον;

Κριός και Ταύρος

Ο Κριός είναι ο τύπος του ενεργητικού ανθρώπου που κρατά πάντα τη ζωή του απασχολημένη και ενδιαφέρουσα. Δεν μπορεί να κάτσει σε καναπέ.

Το κύριο θέμα του Ταύρου είναι να προσπαθήσει να καταλάβει γιατί ο Κριός πρέπει να είναι πάντα εν κινήσει. Ο Ταύρος νιώθει ότι αν δεν μπορεί να επιβραδύνει και να περνά χρόνο μόνος, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Οπότε αυτή η επιβράδυνση κάνει τον Κριό να μην μπορεί να αντέξει τον Ταύρο.

Αιγόκερως και Ιχθύς

Ως παραδοσιακός, ο Αιγόκερως αμφισβητεί οτιδήποτε δεν είναι λογικό και όταν συναντά ανθρώπους που πετάνε στα σύννεφα, όπως ο Ιχθύς, αρνείται να ασχοληθεί μαζί τους.

Πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς τον χρόνο σου με κάποιον που δεν βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Δεν έχει χρόνο για τον ονειροπόλο Ιχθύ, επειδή τον θεωρεί αφελή που δεν νοιάζεται να κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο (γνωστό και ως τον τρόπο του Αιγόκερου). Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Ιχθύ.

Το μίσος τους του ενός για τον άλλον πηγάζει από το ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα.

Υδροχόος και Δίδυμοι

Ο Δίδυμος περνάει καλά όταν περιτριγυρίζεται από τους φίλους του. Σε αντίθεση με τον Υδροχόο, θα προτιμούσε να μείνει έξω όλη τη νύχτα αντί να πάει σπίτι για να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Μπορεί να μη βλέπει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά ο Υδροχόος δεν μπορεί να κατανοήσει το πώς ο Δίδυμος δεν ξέρει πώς να περνά χρόνο μόνος του.

Ο Υδροχόος γνωρίζει ότι το να είσαι αλλοπρόσαλλος δεν σε κάνει ούτε καν καλό φίλο, κάτι που κάνει αυτά τα δύο ζώδια να συγκρούονται διαρκώς.

Λέων και Παρθένος

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς του δράματος που θα προτιμούσε τα πάντα να αφορούν αυτόν. Όχι μόνο μπορεί να κατευθύνει την προσοχή του οποιουδήποτε στα προβλήματά του, αλλά το κάνει με τρόπο που θα έφερνε σε δύσκολη θέση τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο Παρθένος δεν αντέχει αυτή τη συνεχή ανάγκη του Λέοντα να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και προτιμά να μείνει μακριά του.

Καθώς το αγαπημένο χόμπι του Λέοντα είναι να βρίσκεται στο προσκήνιο, δεν βρίσκει ποτέ χρόνο για τον Παρθένο. Μπορεί να μην τον μισεί, αλλά θα του κάνει ξεκάθαρο ότι δεν έχουν τίποτα κοινό.

Καρκίνος και Τοξότης

Ο Καρκίνος είναι ο τύπος του ανθρώπου που ξέρει τι του αρέσει και δεν δοκιμάζει συχνά νέα πράγματα, ειδικά αν είναι απλώς «για πλάκα». Μπορεί μερικές φορές να φαίνεται κολλημένος και ανασφαλής, αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει μόνο επειδή νιώθει πιο άνετα με αυτόν τον τρόπο.

Ο Καρκίνος εκτιμά όταν τα σημαντικά πρόσωπα γύρω του τον αφήνουν να είναι λίγο προσκολλημένος, κάτι που είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Τοξότη ο οποίος αν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα ότι η σχέση του τον πνίγει, θα χωρίσει άμεσα, κάτι που είναι πολύ αγενές για τον Καρκίνο.

Ζυγός και Σκορπιός

Ο Ζυγός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει μια δίκαιη, ισορροπημένη ζωή για τον εαυτό του, πράγμα που σημαίνει ότι αποδεσμεύεται από οτιδήποτε μπορεί να τον κάνει να φαίνεται επιθετικό ή ασταθή.

Με όλο αυτόν τον έλεγχο να κυβερνά συνεχώς τη ζωή του, είναι σε θέση να μείνει μακριά από ανθρώπους όπως ο Σκορπιός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που πιστεύει ο Ζυγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός έχει μια λογική που μοιάζει περισσότερο με «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» παρά με ειρήνη και δικαιοσύνη, κάτι που μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικό για τον Ζυγό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.