ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις για 15/5: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και υπάρχει συναισθηματική ανανέωση

Αστρολογικές προβλέψεις για 15/5: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και υπάρχει συναισθηματική ανανέωση

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και υπάρχει συναισθηματική ανανέωση…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει σήμερα το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα βγάλει όλα της τα θετικά στοιχεία. Έτσι για σας τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε οικονομικές προκλήσεις και καλά νέα, που αφορούν αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη έως τις 9/6 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι η προσωπική σας ζωή θα πάρει θετική ενέργεια από αυτό της το πέρασμα, γιατί θα βρίσκεται στο ζώδιο που νιώθει καλά και θεωρείτε σπίτι της. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να γεννηθεί ένας καινούριος έρωτας για τους αδέσμευτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον τομέα που θεωρείται αστρολογικά για σας, ο οίκος του υποσυνειδήτου και όχι μόνο, θα έχει μία μεταφυσική επιρροή σε σας. Μπορεί να έρθετε αυτό το διάστημα σε επαφή με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν, γιατί πρέπει να κλείσετε κάποιους λογαριασμούς που ακόμη εκκρεμούν. Είναι η περίοδος της εσωτερικής αναζήτησης και των απαντήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το πέρασμα σήμερα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, θα υπάρχουν πολύ καλές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σας περίγυρο. Τα σχέδια σας για το μέλλον θα έχουν την τύχη που επιθυμείτε, ενώ θα υπάρχουν πρόσωπα που θα σας ξετυλίξουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε προσωπικό επίπεδο. Την περίοδο αυτή θα έχετε έντονο ερωτικό ενδιαφέρον με άτομο που βρίσκεται κοντά στις κοινωνικές σας αναζητήσεις. Μπορεί να σκεφτείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα έχει για σας μία ιδιαίτερα ευνοϊκή επιρροή έως τις 9/6. Μπορεί να έχετε σημαντικές πνευματικές επιτυχίες και οι σπουδαστές θα έχουν σπουδαία ανοίγματα σε ότι προσδοκούν. Ένα ταξίδι θα γίνει η αιτία να νιώσετε κοντά με ένα πρόσωπο, που πάντα είχατε ενδιαφέρον για αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνθήκες βελτιώνονται στα οικονομικά σας, μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου. Μπορεί να επωφεληθείτε από χρήματα του συντρόφου, ή να έχετε μία υλική ενίσχυση από κληρονομιά ή χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν καλές προοπτικές στην συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο περνά η Αφροδίτη, όπου και ανανεώνει την προσωπική σας ζωή. Βέβαια αυτές τις μέρες θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα προσωπικά θέματα, ιδίως για εσάς που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Απολαύστε έως τις 9/6 τις θετικές επιρροές του πλανήτη της αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα σας απασχολήσουν και θα έχουν να κάνουν με την εργασία σας. Μπορεί να έχετε καινούριες ιδέες και να θελήσετε να αλλάξετε τα μέχρι τώρα δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο, βάζοντας ψιλά τον πήχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και γιατί όχι να ζήσετε έναν έντονο ερωτικό σκίρτημα. Βέβαια όλα τα γεγονότα θα εξελιχθούν βάση και του προσωπικού σας ωροσκοπίου, αλλά τα νέα από το σύμπαν είναι πολύ θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 9/6, θα ενεργοποιήσει τα θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, την κατοικία σας και γενικά τους ανθρώπους που θεωρείτε προέκταση δική σας. Πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο να σκεφτείτε κάποιες αλλαγές στον δικό σας χώρο, ή ακόμη και αλλαγή κατοικίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας, σας κάνει περισσότερο γαλήνιους και στοργικούς με άτομα από το περιβάλλον σας. Μπορεί ένα ταξίδι να γίνει η αφορμή να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα σας ανανεώσει συναισθηματικά. Ο τρόπος που θα προσεγγίζετε τα θέματα που θα σας απασχολούν, θα είναι ο πιο κατάλληλος για να υπάρχει θετική εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.