Αστρολογικές προβλέψεις 22/5: Σήμερα, η δύναμη των αποφάσεων, παρέχει μελλοντική επιτυχία στα σχέδια και τις επιδιώξεις

Αστρολογικές προβλέψεις 22/5: Σήμερα, η δύναμη των αποφάσεων, παρέχει μελλοντική επιτυχία στα σχέδια και τις επιδιώξεις

Σήμερα, η δύναμη των αποφάσεων, παρέχει μελλοντική επιτυχία στα σχέδια και τις επιδιώξεις.

Πιο αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη, πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, να σχηματίζει θετική όψη με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, θα υπάρχουν θετικές μεταβολές σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και την οικογένεια. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε άσκοπες υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές σε θέματα που τα θεωρούσατε [τακτοποιημένα]. Μην αφήσετε τους συναισθηματισμούς σας, να γίνουν η αιτία να μην έχετε ξεκάθαρη άποψη για ένα προσωπικό σας θέμα, που χρειάζεται αρκετή προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο, βάζοντας πάντα την τελική πινελιά στα θέματα που σας απασχολούν και σας αφορούν άμεσα. Σήμερα θα ευνοηθείτε από κάποιες οικονομικές υποθέσεις, που θα σας απαλλάξουν από παλιές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει περισσότερο ανήσυχους και μαχητικούς. To εξάγωνο που πραγματοποιείται σήμερα με τον Ουρανό, σας εγγυάται πολλές και θετικές εξελίξεις στην ζωή σας και μάλιστα με έναν πολύ ξαφνικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Άρη με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, θα σας δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας και να κάνετε καλύτερη την συναισθηματική σας ζωή. Επιστρατεύστε την διαίσθηση σας και προσπαθήστε να ξεφύγετε από από το πολυάσχολο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον πλανήτη Ουρανό, σας υπόσχεται να σας φέρει μία ανέλπιστα ευχάριστη μέρα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα έχουν κάτι το παράξενα ευνοϊκό και ίσως συναντήσετε άτομα που είχατε πολύ καιρό να δείτε.

ΖΥΓΟΣ

Το ευνοϊκό εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, θα είναι για σας μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξετε προς τα έξω τα ταλέντα σας και να εκτιμηθούν από τους άλλους. Θα καταφέρετε να λύσετε πολλά προβλήματα με την βοήθεια αγαπημένων σας ατόμων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, θα σας δώσει ιδανική μέρα για να προγραμματίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί επίσης να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας δώσει μία παράξενη και μαγευτική νότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό, να σχηματίζουν μία πολύ ευνοϊκή όψη, θα σας βοηθήσει να αναλύσετε σε βάθος κάποιες σκέψεις σας που δεν τολμάτε να συζητήσετε με τρίτα πρόσωπα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει και πάλι νόημα σε μία συναισθηματική υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό να κάνουν μία πολύ ευνοϊκή όψη, σήμερα θα κάνετε μία καλή επαφή με άτομα που σημαίνουν πολλά για σας. Θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη και Ουρανό να συνυπάρχουν αρμονικά σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλές από τις επιθυμίες σας, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις σας. Ένα θέμα οικογενειακό λύνεται πολύ γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Άρη και τον Ουρανό σε καλή όψη, τα ενδιαφέροντα σας γίνονται ποικιλόμορφα και θα βρείτε λύσεις σε ότι θέμα παρουσιαστεί. Ένα ταξίδι θα γίνει με πολύ ευνοϊκούς όρους και ίσως συνδεθεί με την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.