ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 23/5: Σήμερα θα υπάρξουν υπερβολές στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας.

Αστρολογικές προβλέψεις 23/5: Σήμερα θα υπάρξουν υπερβολές στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας.

Σήμερα θα υπάρξουν υπερβολές στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πιέσεις από άτομα εξουσίας και θα είστε αναγκασμένοι να κάνετε ένα βήμα πίσω ώστε να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι ο καιρός, να σκεφτείτε μία αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ απαιτητική μέρα σε θέματα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας με συγγενικά σας πρόσωπα. Φροντίστε επίσης την τακτοποίηση κάποιων νομικών υποθέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσετε σήμερα να σας καταβάλει το στρες και μην θεωρείτε ότι όλα αυτά που θα σας χαλάσουν την διάθεση, είναι και εκείνα που θα καθορίσουν το επόμενο διάστημα. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν από το πρωί νιώσετε ότι κάτι σας κρατά πίσω και δεν σας αφήνει να εξελίξετε αυτό που θέλετε, αφήστε τις προσπάθειες για αύριο. Το πέρασμα της Σελήνης από Κρόνο και Πλούτωνα, θα σας χαλάσει την διάθεση με οτιδήποτε προσπαθήσετε να ασχοληθείτε.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θέλουν περισσότερο προσπάθεια από ότι συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Υπάρχει και η περίπτωση να δημιουργηθούν κάποια εμπόδια που θα σας κάνουν να εγκαταλείψετε για λίγο τις προσπάθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και η μέρα θα είναι σχετικά δύσκολη και τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι κοντά σας όπως θα επιθυμούσατε, σίγουρα θα κερδίσετε την εύνοια των άλλων, μέσα από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

ΖΥΓΟΣ

Θα προκύψουν νέες γνωριμίες που θα έχουν σκοπό να σας [διδάξουν] κάποια πράγματα, που ίσως να σας πιέσουν στην αρχή, αλλά θα έχουν στην συνέχεια μία καλή επίδραση κυρίως στην οικογένεια σας. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία νέα γνωριμία, θα είναι η αιτία να αλλάξετε κάποιες συνήθειες σας. Για πολλούς από σας ένα ταξίδι, ή μία πνευματική σας προσπάθεια, θα σας δημιουργήσει αρκετές εντάσεις. Μην αφήνετε άλλα πρόσωπα να αποφασίζουν για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα είναι περισσότερο αργή και δύσκολη από ότι θα έπρεπε. Έτσι μην αφήσετε κανέναν να σας δημιουργήσει [ρωγμές] σε αυτόν τον τομέα, γιατί δύσκολα θα μαζέψετε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μία κατάσταση που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε, λόγο της συνόδου με τον Πλούτωνα και Κρόνο. Ίσως επίσης να στεναχωρηθείτε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία δύσκολη θέση της Σελήνης για σας, είναι αυτή που περνά από το ζώδιο του Αιγόκερο. Έτσι για σήμερα ειδικά, θα πρέπει να προσέξετε τους ανθρώπους που μπορεί να σας προβληματίσουν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα υπάρξουν για σήμερα κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις που δεν θα μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να απαλλαχτείτε από αυτές. Φροντίστε κάποια θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.