Αστρολογικές προβλέψεις 23/5: Η μέρα χαρακτηρίζεται από αλλαγές & ανήσυχες σκέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις 23/5: Η μέρα χαρακτηρίζεται από αλλαγές & ανήσυχες σκέψεις

Η μέρα χαρακτηρίζεται από αλλαγές, ανήσυχες σκέψεις και ευκολία στο να μεταδίδονται γρήγορα ειδήσεις.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως θα διασπαστούν οι δυνάμεις σας, τόσο πολύ, που δεν θα μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα απαραίτητα. Μία μέρα που αγαπά την κίνηση, αλλά προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα αυτή θα είναι γεμάτη συγκρούσεις και αμφιβολίες, κάτι που θα σας φέρει εκνευρισμό με άλλα πρόσωπα, που βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο με εσάς. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε σήμερα υψηλή πνευματική δραστηριότητα, που δεν θα πρέπει να την παρακάμψετε. Δείξτε στους άλλους τις αξίες σας και κυρίως, τον τρόπο που μπορείτε να διαχειρίζεστε με επιτυχία, δύσκολες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως δεν είναι η μέρα σας, αλλά έχετε όλα τα προσόντα να δείξετε στους άλλους ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας εκείνους που σας [πολεμούν] πισώπλατα. Ήρθε η στιγμή να βάλετε σειρά σε ένα οικονομικό θέμα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε σε συναισθηματικά θέματα. Μπορεί επίσης να ανοιχτείτε σε νέους κύκλους γνωριμιών, κάτι που θα σας ευνοήσει αρκετά αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας σας, θα σας κάνει για άλλη μια φορά [εργασιομανείς] και λάτρεις της τελειότητας. Βέβαια αν πρόκειται να ταξιδέψετε, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις ανατροπές του προγράμματος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα με την θετική όψη που κάνει με τον Ερμή και Ήλιο, έχει να σας προσφέρει καλές επαφές και γόνιμο έδαφος στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Βέβαια η παραφωνία της μέρας είναι κάποιοι βαθιά ριζωμένοι φόβοι σας, που βγαίνουν τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είναι στραμμένη η προσοχή σας στην οικογένεια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα που περιμένουν από εσάς, στήριξη και ουσιαστική βοήθεια στα προβλήματα τους. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με άτομο που έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα που χαρακτηρίζεται από ταξίδια και μετακινήσεις, που σίγουρα δεν θα είναι μοναχικά. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, να αγκαλιάζετε τις συνήθειες τους και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με όμορφο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πραγματικά κουρασμένοι με εκείνα και τα άλλα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Χαλαρώστε και δεχτείτε με καλό τρόπο τις νέες εμπειρίες που έρχονται, αν και δεν είστε μαθημένοι σε γρήγορες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε όλο τον χρόνο να κλέψετε τις εντυπώσεις. Αν πρέπει σήμερα να κάνετε κάποιες συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα, θα έχετε ίσως και κάποιες αντίθετες απόψεις από εκείνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο, θα έχετε μία ανησυχία που μπορεί να είναι και απροσδιόριστη. Έτσι θα κάνετε πολλά πράγματα, που στο τέλος θα έχετε έναν φόβο για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που θα δεχθούν οι άλλοι αυτά που εσείς θα στηρίξετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.