Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο…

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο…

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα υπενθυμίσουν, ότι οι καταστάσεις έχουν φτάσει οριακά στο τέλος και μία νέα αρχή είναι πολύ κοντά.

Πιο αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο, όπου θα νιώσετε την φροντίδα κάποιων δικών σας ανθρώπων όπου σε κάθε ευκαιρία βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν. Η Κυριακή είναι μέρα περισυλλογής και μετά θα αποδειχθεί σωτήρια για τους στόχους σας, που δεν θα τους χάσετε, ακόμη και αν συμβούν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν αυτό το διήμερο πολλά γεγονότα που θα σας δώσουν λύσεις. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε, με την προϋπόθεση να έχετε κάποιο ηθικό αποτέλεσμα σε θέματα που σας απασχολούν. Η αγάπη στην ζωή σας, θα πάρει την μορφή που πραγματικά θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία υπερβολικά επικοινωνιακή περίοδο, όπου οι συνθήκες άλλοτε θα σας ευνοούν και άλλοτε θα έχετε κάποιες εντάσεις, που θα σας τις προκαλούν οι συνθήκες που θα υπάρχουν. Βέβαια δεν θα χάσετε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, ότι και να συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολλά να κάνετε αυτή την περίοδο, ακόμη και αν κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν με τον τρόπο που θα ενεργείτε. Αυτό το διήμερο θα έχει μία συναισθηματική χροιά και θα εσείς θα πράξετε βάση, των προσωπικών σας επιλογών.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο και θα σας σπρώχνει να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα ωφελήσουν την οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε, εφόσον θα βρεθείτε πολύ κοντά με καταστάσεις που ζητούν λύσεις, αλλά και θα σας σπρώχνουν να έχετε σχέσεις ουσίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καινούριες ιδέες που θα σας κάνουν να ενεργοποιήσετε τον δυναμισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έχετε παρά να ζυγίσετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και στα εργασιακά θέματα. Είναι ο καιρός για δράση και ανταγωνισμό και αυτό πρέπει να κάνετε με όλη σας την ψυχική δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα απαιτητικό διήμερο ανοίγεται μπροστά σας, όπου θα σας χαρίσει γεγονότα και καταστάσεις που στην πραγματικότητα θέλατε να συμβούν. Έτσι την Κυριακή οι στόχοι σας θα γίνουν πιο συγκεκριμένοι και πολύ πιθανόν να πάρετε χαρά από μία μικρή ή πιο μεγάλη ηθική νίκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο, θα βρεθείτε με αμηχανία, μπροστά στις ευαίσθητες χορδές των συναισθημάτων σας. Η οικογένεια και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τους εκλεκτούς της καρδιάς σας, θα έχουν πολλά να σας πουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, προς εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να κάνετε πολλά που αφορούν τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και όχι μόνο. Θα βρεθείτε κοντά με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας και ότι πραγματικά κάνετε με στόχο να κερδίσετε μέσα από την κοινωνική σας δικτύωση και αναγνώριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία υπερβολή, στο να φτάσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, ακόμη και αν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες. Μην εξαντλήστε και δείτε κάποια πρακτικά θέματα σαν προέκταση των συμφερόντων σας, που δεν πρέπει να αγνοήσετε και να παρακάμψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τα θέλω σας και να εμπιστευτείτε άτομα που μπορείτε να κάνετε μαζί τους και πάλι όνειρα. Ανανεώστε τα θέλω σας και παλέψτε για την προσωπική σας ζωή και για ότι θεωρείτε εσείς σημαντικό. Η Σελήνη την Κυριακή, στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.