ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 28/5: Πόλωση μεταξύ συναισθηματικών καταστάσεων που μας κρατούν πίσω

Αστρολογικές προβλέψεις 28/5: Πόλωση μεταξύ συναισθηματικών καταστάσεων που μας κρατούν πίσω

Σήμερα θα υπάρξει μία πόλωση μεταξύ συναισθηματικών καταστάσεων που μας κρατούν πίσω, και από την άλλη, θα έχουμε την επιθυμία για δράση και άνοιγμα στην αλλαγή.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να σκεφτείτε τον τρόπο που θα σας δώσει την ικανοποίηση απαλλαγής από το παρελθόν. Οι άνθρωποι γύρω σας, δεν θα παίζουν πάντα τον πιο ξεκάθαρο ρόλο σε μία κατάσταση εντελώς φθαρμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία σχετική ηρεμία στις καθημερινές σας ενασχολήσεις. Βέβαια καλό είναι από το μεσημέρι και μετά να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μπλέξετε με παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι σήμερα θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν άδικα περιστατικά, που θα σας γεμίσουν με άγχος και κακή διάθεση. Καλό είναι να μην αφήσετε την μέρα σας, να την διευθύνουν καταστάσεις και άτομα που δεν το αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη για σας θα είναι μία μέρα που θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και κυρίως τα θέματα που σας πιέζουν. Αναρωτηθείτε αν θέλετε άμεσα να προχωρήσετε σε μία σημαντική κίνηση σας, γιατί θα υπάρξουν απώλειες.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να λύσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε στην πραγματικότητα να κρατήσετε τα καλά στην ζωή σας. Μην σταματήσετε να αισιοδοξείτε και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μία περίεργη ατμόσφαιρα που σας δημιουργεί ανασφάλεια στα προσωπικά σας θέματα, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να μην χάσετε την πίστη σε ότι κάνετε αυτή την περίοδο, γιατί είστε σε καλό δρόμο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα, αλλά και με τα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Έχετε πολλά να κάνετε το επόμενο διάστημα και η σωστή διαχείριση του χρόνου σας, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα ήταν λάθος να προσπαθήσετε να καταλάβετε και να αντιληφθείτε με ευκολία, τι κρύβεται πίσω από κάθε κατάσταση. Μην πιέσετε τους άλλους γιατί θα είναι πολύ ενοχλητικό να ελέγξετε εκείνα που στην ουσία θέλουν να κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε σήμερα αρκετές αμφιβολίες για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο ανταγωνισμός που θα έχετε με κάποια πρόσωπα, ίσως επηρεάσει την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν κάποιες [άσχημες] στιγμές που αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους. Μπορεί να μην αφήσετε το περιθώριο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνουν για σας κάποια θετικά πράγματα και ο λόγος είναι ότι αμφισβητείτε τις ικανότητες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα κάποια οικονομικά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά. Από το μεσημέρι και μετά, θα έχετε την τάση να επικοινωνείτε με άτομα που έχουν απομακρυνθεί από κοντά σας και γενικά θα ξεκινήσετε με ευκολία ένα επικοινωνιακό παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σελήνη και σήμερα ένα μεγάλο μέρος της μέρας, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όπου θα πρέπει να δώσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους άλλους. Μπορείτε να κάνετε πράγματα που θα βοηθήσουν στις περαιτέρω αποφάσεις, για την προσωπική σας ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.