ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 29/5: Θα υπάρχει έντονα η τάση να γίνονται νέα ξεκινήματα

Αστρολογικές προβλέψεις 29/5: Θα υπάρχει έντονα η τάση να γίνονται νέα ξεκινήματα

Θα υπάρχει έντονα η τάση να γίνονται νέα ξεκινήματα με την ακολουθία μιας υπέρ αισιοδοξίας…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει μία πολύ θετική ενέργεια, για να κάνετε πράγματα αβίαστα. Μπορείτε επίσης να ξανασκεφτείτε ένα προσωπικό σας θέμα, που μάλλον έχει αρχίσει να σας βαραίνει την ψυχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε το κάθε τι με απόλυτη προσοχή, εφόσον η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας, θα σας δώσει μία ψυχική αναστάτωση. Οι ανάγκες σας είναι πολύ συγκεκριμένες και θα κάνετε τα πάντα ώστε να κερδίσετε αυτό που σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίστε τους άλλους με μεγαλύτερο θάρρος και δημιουργήστε συμμαχίες που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Βέβαια οι μέρες αυτές έχουν κάποια κρυφά σημεία που θα πρέπει να προσέξετε και αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σας θέση και την φήμη σας. Αξιοποιήστε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά μην ξεχνάτε ότι ακόμη [κυρίως εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου], ζείτε υπό την επιρροή του Κρόνου.

ΛΕΩΝ

Με λάθος τακτικές θα ολοκληρωθεί αυτή η εβδομάδα, αλλά θα έχετε και κάποιες καλές στιγμές που τα όνειρα θα γίνονται πραγματικότητα. Μην αφήσετε τις εγωιστικές τάσεις που έχετε, να γίνουν κακοί σύμβουλοι για κάθε θέμα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αρκετή δυσκολία θα ολοκληρώνονται εκείνα που πραγματικά θέλετε να προχωρήσουν. Ίσως να έχετε επίσης και κάποια περίεργα γεγονότα που θα σαμποτάρουν την εξέλιξη σας, αλλά μην σταματάτε να σχεδιάζετε το μέλλον σας, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα έχετε πάρα πολλά να σκεφτείτε που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες δεν θα είναι οι πιο καλές για τις σχέσεις σας με τους άλλους, εφόσον μπορεί να βρεθείτε εξ απροόπτου σε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή μέρα για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον και έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να βρεθείτε κοντά με άτομα που θα σας βοηθήσουν ώστε να κάνετε τον εργασιακό σας χώρο, ακόμη πιο ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε καλές εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή. Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, θα παρουσιάσουν σημαντικές εξελίξεις και βελτίωση. Αν πρέπει να κάνετε κάποια δημιουργική εργασία, θα έχει επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά την οικογένεια σας και ένα πρόσωπο με ευαίσθητη υγεία. Ίσως να μην είστε και στα καλύτερα σας αλλά ένας καλός απολογισμός θα αποβεί σωτήριος για την ζωή σας από εδώ και πέρα.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Η επικοινωνία σας με άλλα άτομα θα είναι πολύ σημαντική για σήμερα, εφόσον μέσα από τις συζητήσεις σας, θα ανακαλύψετε πολλά που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Το περιβάλλον σας θα παίξει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε για τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προκύπτουν οικονομικά θέματα που σήμερα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία. Ίσως να έχετε κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.