Αστρολογικές προβλέψεις 30/5

Αστρολογικές προβλέψεις 30/5

Η δυσαρμονία της μέρας βρίσκεται, όταν πρέπει να γίνεται υπερπροσπάθεια για να κατανοηθούν τα εντελώς απλά…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αν πρέπει να αποφασίσετε σήμερα με την λογική ή το συναίσθημα, μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, μιας και η ορθή σκέψη σήμερα θα σας προδώσει. Αρκεστείτε να κάνετε τα εντελώς απαραίτητα και μην πάρετε καμία πρακτική απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε κάθε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά. Βρείτε τρόπους ώστε η μέρα σας να γίνει μία όμορφη συναισθηματική ανάμνηση, βάζοντας μπροστά τους συναισθηματικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οφείλετε να είστε αρκετά υποψιασμένοι σήμερα για κάποια πράγματα που θα πρέπει να κάνετε και που πολύ πιθανόν να έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, ή την κοινωνική σας εικόνα. Φροντίστε να είτε ξεκάθαροι με εκείνα που θέλετε από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάση να βλέπετε και να καταλαβαίνετε τα πράγματα μέσα από μία συναισθηματική και ρομαντική άποψη, ίσως να σας δημιουργήσει την ψευδή εικόνα πολλών θεμάτων. Η μέρα αυτή, δεν είναι κατάλληλη για πρακτικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Μία μέρα που θα υπερισχύουν οι αντιθέσεις και δεν θα μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε υπόθεση σας. Μην πιστέψετε τα λόγια κάποιων δικών σας ανθρώπων, που σαν σκοπό έχουν να θολώσουν την πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τις καταστάσεις και τα άτομα που μπορεί να σας περιπλέξουν και να σας προβληματίσουν με τις ανακρίβειες τους. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, που θα προσπαθήσει να κερδίσει από σας τον οίκτο και την συμπάθειά σας, χωρίς να το αξίζει.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να φροντίσετε συναισθηματικά και ηθικά ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Η μέρα αυτή θα έχει μία ανακρίβεια στα σχέδια σας και για αυτό μην κάνετε προσπάθεια να ολοκληρώσετε κάτι, όταν αυτό από την αρχή δεν είναι εφικτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε σήμερα μία πολύ ρομαντική διάθεση, που μάλλον είναι ανώφελο να προσπαθήσετε να γίνετε πιο πρακτικοί και συγκεκριμένοι στους στόχους σας. Χαρείτε την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων, που έχετε να μοιραστείτε μαζί τους, αρκετό συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας, αλλά και την ανεκτικότητα σας, άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Φροντίστε να εγκαταλείψετε καταστάσεις που δεν θα σας δώσουν τίποτα ουσιαστικό, παρά μόνο την αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε μικρή απόδοση στην εργασία σας και σε κάθε είδους καταστάσεις που χρειάζονται, υπομονή, συγκέντρωση και πνευματική διαύγεια. Αποφύγετε άτομα που περιπλέκουν περισσότερο την κρίση σας και σας αναγκάζουν να πείτε πράγματα που δεν τα θωρείτε εν τέλη σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μία μέρα που τα συναισθήματα σας θα βγαίνουν αβίαστα και μπορεί να έχετε μία μεγαλύτερη ευαισθησία και ανησυχία, στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί επίσης να θελήσετε να κάνετε κάποιες αγορές, που μάλλον δεν θα σας ικανοποιήσουν στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσωπική σας ζωή θα περάσει κάποιες περίεργες καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε με λογική να τις κατανοήσετε, Αφήστε αυτή την μέρα να κάνει καλό στην φαντασία σας και στις συναισθηματικές σας αναζητήσεις, χωρίς να έχετε την παραμικρή απαίτηση από τους άλλους να αλληλοκαταλαβαίνεστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.