ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Αποχωρούν οι σκοτεινές στιγμές

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Αποχωρούν οι σκοτεινές στιγμές

Από ότι φαίνεται, ο Ιούνιος ξεκινά με θετικά μηνύματα, κάτι που αναγκάζει τις σκοτεινές στιγμές σταδιακά να αποχωρούν.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα συναντήσει την Αφροδίτη. Θα έρθουν στιγμές που θα αναλογιστείτε τα υπέρ και τα κατά μίας σχέσης, αλλά συγχρόνως θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι με τα πρακτικά θέματα. Την Κυριακή θα υπάρξουν πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, όπου θα σας δώσουν χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχει πολύ ενδιαφέρον για την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να νιώσετε ότι επιτέλους έχετε την ησυχία που ποθούσατε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μην παραπλανηθείτε. Έχετε μπει σε μία γενική αλλαγή συνθηκών της ζωής σας, που δύσκολα θα την αποτινάξετε από πάνω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από ένα τετραήμερο που μάλλον σας έχει βγάλει από τα νερά σας, ήρθε η στιγμή να χαμογελάσετε και πάλι. Όμορφες στιγμές λοιπόν θα ζήσετε, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας γεμίσουν χαρά. Η Κυριακή είναι η μέρα που ταιριάζει σε σας, γιατί θα είναι γεμάτη επικοινωνία και συναντήσεις με άτομα που θα μοιραστείτε γνώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε μία αυτοκριτική για κάποιες άτυχες στιγμές που αδικήσατε κάποιους και να φροντίσετε λίγο την υγεία σας, που μάλλον έχετε παραμελήσει, από το φορτωμένο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο θα έχετε πολλά να κάνετε εφόσον θα υπάρξουν στιγμές γεμάτες από κοινωνικές επαφές. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα σας δώσουν μια καλή επιρροή απέναντι στους άλλους, αλλά από την άλλη, θα πρέπει να ρίξετε τους τόνος αν θέλετε να μην σας χαρακτηρίσουν εγωιστές και φιλάρεσκους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πολύ κοινωνικό και εποικοδομητικό διήμερο θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο για σας αγαπητοί μου Παρθένοι, όπου το Σάββατο θα υπάρξουν καλές ειδήσεις και καλή διαχείριση των οικονομικών σας. Όσο για την Κυριακή, θα βρεθείτε μπροστά σε νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σας ικανοποιήσουν σε μάκρος χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ ευνοϊκό διήμερο όπου θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε στα οράματα σας και να βρεθείτε κοντά στους στόχους σας που τόσο είχατε μελετήσει κατά το παρελθόν. Δικά σας άτομα θα σας στηρίξουν στους στόχους σας και θα δείτε την αγάπη να ανθίζει σιγά σιγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν όμορφες στιγμές που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε περισσότερο με τον άνθρωπό σας. Όσο για την Κυριακή, θα υπάρξει μία ανανέωση τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τους τυχερούς που θα έχετε ανανέωση μέσα από τις επαγγελματικές σας επιλογές και τις οικονομικές σας απολαβές. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μία όμορφη στάση σε συναισθήματα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει μία αίσθηση ισορροπίας σε κάθε τομέα. Θα έρθουν κοντά σας πρόσωπα καρδιάς και θα νιώσετε ότι τα πράγματα γλυκαίνουν και ξεπερνιούνται οι στεναχώριες όταν έχετε αληθινή αγάπη δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πολύ καλές προδιαγραφές ξεκινά ο Ιούνιος για σας. Έτσι θα απολαύσετε τις αλλαγές που θα συμβαίνουν στην ζωή σας, κυρίως όταν εκείνες θα έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην αντισταθείτε σε νέα γνωριμία που θα παρουσιαστεί την Κυριακή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πολύ εύνοια θα ξεκινήσει το Καλοκαίρι για σας, ακόμη και αν έχετε συνέχεια εμμονές που σας πνίγουν. Φροντίστε το οικογενειακό σας περιβάλλον, κυρίως αν είστε γονείς και αφιερώστε τον χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.