ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 5/6: Εύνοια στις συναισθηματικές σχέσεις

Αστρολογικές προβλέψεις 5/6: Εύνοια στις συναισθηματικές σχέσεις

Εύνοια θα υπάρξει στις συναισθηματικές σχέσεις, επειδή οι συνθήκες έχουν την δύναμη να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα εκφράζεστε με περισσότερες ευαισθησίες από ότι συνήθως, κυρίως με στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τα δικά σας πρόσωπα. Είστε συνειδητοποιημένοι για τις συναισθηματικές σας ανάγκες και αφήνετε πίσω ότι σας είναι περιττό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είστε αισιόδοξοι και οι γύρω σας θα έχουν καλή πρόθεση με εκείνα που εσείς σκέφτεστε και πράττετε. Οι αποφάσεις σας, οι επαφές σας και ότι συμβεί κατά την διάρκεια της μέρας, θα σας ανανεώσουν ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να ανταμειφθούν οι κόποι σας και να βάλετε βάσεις σε ένα σχέδιο σας που θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Οι υλικές σας ανάγκες θα σας ανταμείψουν και θα βρεθείτε κοντά στην ολοκλήρωση των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούσαν αυτό το διάστημα. Μπορεί επίσης να αναδείξετε και να ηρεμήσετε κάποιες καταστάσεις που σας πίεζαν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Αν και δεν ανήκετε στα ζώδια που υπάρχει ανεπτυγμένη η διαίσθηση, σήμερα θα έχετε τις εσωτερικές σας κεραίες πολύ έντονα ανεπτυγμένες και θα σας προφυλάξουν από κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε σε μία πολύ θετική στιγμή, όπου οι πλανήτες θα συμφωνούν με τις θέσεις σας και με εκείνα που πραγματικά θέλετε στην ζωή σας. Ένα πολύ δικό σας πρόσωπο, θα σας καθοδηγήσει σωστά σε κάποιο θέμα που σας αφορά.

ΖΥΓΟΣ

Μία ακόμη θετική μέρα για σας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να εξελίξετε κάποιο σημαντικό για σας σχέδιο, μέσα από την σωστή επικοινωνία και τις γερές βάσεις που θα βάλετε. Η κοινωνική σας εικόνα θα βελτιωθεί στο έπακρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μία ακόμη πολύ θετική μέρα για να βρείτε πολλές λύσεις σε παλιά σας σχέδια που είχαν για κάποιους λόγους παγώσει. Να εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να κάνετε σημαντικά βήματα, ακόμη και στην συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην συναισθηματική σας ζωή και να δείτε με αισιοδοξία κάποια οικονομικά θέματα που τώρα ήρθε η στιγμή να τα φροντίσετε, με τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα σας φέρει περισσότερο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα και θα σας δώσει μία συναισθηματική ανανέωση. Φροντίστε να είστε δίκαιοι με τους άλλους, ακόμη και αν δεν συμφωνείτε απόλυτα με τις πεποιθήσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις να μην αφήσετε κενά που δεν μπορείτε να καλύψετε με το πέρασμα του χρόνου. Σήμερα επίσης θα έχετε ένα σημαντικό έργο να κάνετε, με την συμμετοχή προσώπων που εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την Σελήνη σε πολύ θετική όψη με στο δικό σας ζώδιο, θα είναι πιο εύκολο να εκτιμηθούν πολλές προσπάθειες σας, περισσότερο συναισθηματικές. Θα μπορέσετε να χαλαρώσετε σήμερα με την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων, που στηρίζουν στα όνειρά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.