ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Νέοι έρωτες και ευχάριστες εξελίξεις

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Νέοι έρωτες και ευχάριστες εξελίξεις

Οι συνθήκες αλλάζουν και έρχονται στο προσκήνιο νέοι έρωτες και ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως αυτό το διήμερο να σκεφτείτε εκ νέου μία σχέση σας, που σας έχει απασχολήσει αρκετά και έχετε πολλά ερωτηματικά για αυτήν. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα σας φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Η ψυχολογία σας αλλάζει και εσείς βλέπετε πλέον τα λίγα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη αυτό το Σαββατοκύριακο εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων. Θα αφήσετε λοιπόν την κτητικότητα σας στην άκρη και θα βρεθείτε συναισθηματικά σε μία πιο χαλαρή κατάσταση, που μάλλον την έχετε αυτή την περίοδο ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τέλος στα πιεσμένα συναισθήματα και τις καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει αρκετά. Το επόμενο διάστημα με την συντροφιάς της Αφροδίτης, θα έχετε μία πιο καλή συναισθηματική αντιμετώπιση από το σύμπαν. Οι σκέψεις σας θα γίνονται πράξεις και οι σχέσεις θα ανθήσουν σε πιο υγιές περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη αλλάζει θέση και αυτό σημαίνει για σας μία διαφορετική άποψη για τα θέματα που θα εξελιχθούν στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να έχετε κάτι να κρύψετε ή να φοβάστε να μιλήσετε ακόμη για κάποια θέματα που δεν τα νιώθετε οικία. Αφήστε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις, χωρίς να πιέζεστε με όλα αυτά.

ΛΕΩΝ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, σημαίνει για σας μία έντονα κοινωνική περίοδο που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με σωστό τρόπο και εγκράτεια. Παραδεχτείτε ότι γίνεστε υπερβολικοί κάποιες φορές με τις επιθυμίες σας και τώρα μην κάνετε πάλι τα ίδια λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα συνεχίσετε την καλή πορεία, που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεστε να πραγματοποιείτε, σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η Σελήνη την Κυριακή θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο ζώδιο πλέον των Διδύμων, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε την τάση της πνευματικής αναζήτησης, μέσα από σχέσεις και καταστάσεις που σας καλύπτουν συναισθηματικά. Το διήμερο αυτό είναι πολύ καλό για να κάνετε μία καλή ενδοσκόπηση, που θα σας δώσει το προνόμιο της σοφίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς που οι αλλαγές δεν σας αφήνουν σε ησυχία, ήρθε άλλη μία να προστεθεί στο βιογραφικό των ημερών. Η Αφροδίτη περνά λοιπόν στον όγδοο τομέα σας, όπου οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να έχουν ένταση και πάθος. Οι σχέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν τώρα, θα έχουν μία καρμική ιδιότητα, καλή ή κακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα συναισθηματικά θέματα και στις σχέσεις σας γενικότερα. Αν μέχρι τώρα νοιώθατε μοναξιά, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, θα ανοίξετε πανιά για νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας αυτό το διήμερο θα είναι μία καλή στιγμή να ξεκουραστείτε λίγο από την ένταση των ημερών. Μπορεί επίσης να θελήσετε να ταξιδέψετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, βάζοντας συνοδοιπόρο την Σελήνη που θα βρίσκεται στο θετικό προς εσάς ζώδιο της Παρθένου. Όσο για την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, θα υπάρξει μία θετική περίοδος σε επαγγελματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την Κυριακή η Αφροδίτη θα πάρει μία πολύ θετική γωνία προς εσάς, οπότε και θα έχετε την πλήρη συναισθηματική κάλυψη από εκείνη μέχρι τις 3/7. Πολύ πιθανόν αυτό το διήμερο να νιώσετε ότι τα προσωπικά σας θέματα, βρίσκονται σε μία κατάσταση εξέλιξης και αποφάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το διήμερο θα έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν άτομα που θα σας δώσουν τα [φώτα] τους σε μία υπόθεση που ευτυχώς ολοκληρώνεται, μετά από μακρά περίοδο αναμονής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.