ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 12/6: Ανατροπές, καθυστερήσεις και εμπόδια

Αστρολογικές προβλέψεις 12/6: Ανατροπές, καθυστερήσεις και εμπόδια

Ανατροπές, καθυστερήσεις και εμπόδια, συνθέτουν το σκηνικό, κυρίως για τους Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια σημαντικά θέματα που θα πρέπει να συζητήσετε με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Μην αφήνετε στην τύχη τους, τα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα και βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με πολύ ένταση θα ξεκινήσετε σήμερα την μέρα σας, όχι απαραίτητα γιατί το προκαλείτε εσείς, αλλά ίσως κάποιοι να θέλουν να σας χαλάσουν την μέρα. Φροντίστε να έχετε δικλίδες προστασίας από άτομα που δεν θέλουν το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία μέρα που θα ευνοηθείτε αρκετά στα νέα ξεκινήματα, αλλά θα έχετε και κάποια εμπόδια που αν τα χειριστείτε σωστά θα έχετε σίγουρα το αποτέλεσμα που πραγματικά θέλετε. Στην προσωπική σας ζωή μην αφήνετε τα πράγματα μόνο στην τύχη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αρκετή αναστάτωση ξεκινά η μέρα σας σήμερα, βάζοντας στο περιθώριο πολλά από εκείνα που είχατε προγραμματίσει να γίνουν. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας αποδιοργανώσουν και χαλαρώστε μέχρι να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε βελτίωση στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά θα έχετε έναν περίεργο τρόπο να δείχνετε στους άλλους την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας. Βέβαια επειδή το σύμπαν σήμερα δεν θα έχει τα κέφια του, ακολουθήστε έναν σίγουρο δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην φοβάστε για τα κεκτημένα σας, εφόσον τίποτα δεν τα απειλεί και φροντίστε σήμερα να κάνετε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Πολύ πιθανόν να έχετε μία πολυέξοδη και παραπλανητική μέρα, όπου θα σας δώσουν λάθος συμβουλές για πρόσωπα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα τραβάτε τα βλέμματα απάνω σας. Μπορεί να αποφασίσετε για ένα ρομαντικό ταξίδι ή μία συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο. Βέβαια δεν θα λείψουν και κάποιες παραφωνίες που θα πρέπει να αγνοήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αρκετή αναστάτωση θα ξεκινήσει η μέρα σας, κάτι που σίγουρα δεν θα προκαλέσουν μόνο οι άλλοι, αλλά και εσείς με αυτά που σκέφτεστε και κάνετε. Ίσως να δείτε ξεκάθαρα κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές σας σχέσεις θα κλέψουν το ενδιαφέρον σας και θα υπάρξουν ανατροπές καλές ή και δύσκολες μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία μέρα με ποικιλία γεγονότων, που το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη από τον σύντροφό σας, για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νέες εμπειρίες σήμερα, αλλά και η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε πολλά πράγματα που φοβόσασταν πιο πριν. Θα ωφεληθείτε αρκετά συναντώντας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχετε γίνει αρκετά καχύποπτοι με τους άλλους, βέβαια όχι χωρίς λόγο. Φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι το πρώτο βήμα για να φτιάξουν οι σχέσεις σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.