ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αστρολογικές προβλέψεις 13/6: Βοηθητικές καταστάσεις για Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες

Αστρολογικές προβλέψεις 13/6: Βοηθητικές καταστάσεις για Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες

Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα είναι βοηθητικές για τους, Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες, των πρώτων ημερών.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να δείξετε την αξία σας, μέσα από την εργασία σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε πνευματικές προκλήσεις. Αναμφίβολα θα μπορέσετε να έχετε εύκολη επικοινωνία με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη, θα αντιμετωπίσετε σήμερα ένα παλιό πρόβλημα, που τελικά θα σας κάνει περισσότερο θαρραλέους με τις τώρα συνθήκες. Ίσως ένα πρόβλημα υγείας να μπει σε μία πολύ ευνοϊκή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ θετική η επιρροή της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, ιδίως για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία καλή γνωριμία, που θα σας δώσει κάτι πολύτιμο για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να κάνετε σήμερα μία πολύ καλή κίνηση, όπου θα σας ευνοήσει σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Μην διστάσετε να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε και σας χωρίζουν καταστάσεις άνευ ουσίας.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή από το ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε πολλά πράγματα να αναρωτηθείτε αν πρέπει να τα κάνετε εδώ και τώρα, ή να περιμένετε λίγο αργότερα. Βέβαια σήμερα θα έχετε μία καλή ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολλά και θετικά γεγονότα ξεκινά η μέρα σας σήμερα. Θα έχετε πολλά να σκεφτείτε και ακόμη περισσότερα να κάνετε, σε μία μέρα που θα σας βοηθήσουν πρόσωπα από το πουθενά, που θέλουν μόνο την καλή σας πορεία, σε κάθε επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε σήμερα μια τυχαία συνάντηση με άτομο που σημαίνει πολλά για σας. Η συναισθηματική σας πορεία θα έχει για κάποιον λόγο κάτι ιδιαίτερο να σας δώσει, εφόσον οι πλανητικές θέσεις μιλούν για κάποια σημαντική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα που θα βρίσκουν σύμφωνο και το περιβάλλον σας. Βέβαια θα υπάρχουν αναταράξεις συναισθηματικές, αλλά ευτυχώς για πολύ λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ θετική μέρα για να κάνετε πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Θα έχετε κάποιες ιδιαίτερες συναντήσεις με άτομα από το πολύ στενό σας περιβάλλον, που θα σας δώσουν χαρά με αυτά που θα κάνουν για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και κάποια πράγματα έχουν καθυστερήσει στην ολοκλήρωση τους, εσείς έχετε ένα πολύ δημιουργικό πείσμα, που σας κάνει πολύ ανθεκτικούς στο να λιγοψυχείτε και να τα παρατάτε, πριν ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, που αν πραγματικά το θελήσετε θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, κυρίως σε πνευματικές εργασίες και προγραμματισμένα ταξίδια. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα θα έχετε μία καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, που ίσως να έχει να κάνει με κάποιες καταστάσεις που έχουν καθυστερήσει αρκετά στην ολοκλήρωση τους. Φροντίστε να αναλάβετε μία οικογενειακή υποχρέωση, που δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να περιμένει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.