ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 17/6: Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη

Αστρολογικές προβλέψεις 17/6: Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη

Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει την επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε σε περίοδο αλλαγών και ρευστότητας.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο. Είναι η στιγμή που θέλετε να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει οι πολλές υποχρεώσεις. Μην κάνετε το λάθος να υποσχεθείτε πράγματα που στην συνέχεια δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην γίνεστε υπερβολικοί με τα χρήματα και τα συναισθήματα σας, κάτι που αυτή η Πανσέληνος θα προκαλέσει. Ίσως να νιώσετε ζήλια για πρόσωπα που συνδέεστε συναισθηματικά και αυτό να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και λόγια που δεν θα μπορέσετε να μαζέψετε και να υπολογίσετε αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, έχει να κάνει με τις σχέσεις σας και τις προσωπικές σας επιλογές. Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή από αυτή την ενέργεια, που κατ ουσία, θα κορυφώσουν και θα εξελίξουν γεγονότα που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη που είχε γίνει στις 3/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που γκρινιάζετε λίγο παραπάνω και δίκαια θα πω εγώ, η Πανσέληνος στον Τοξότη σήμερα, θα εντείνει την υπερβολή στην καθημερινότητα σας και με ότι συνεπάγεται αυτό. Ίσως η κούραση και η εξάντληση, σωματική και ψυχική, θα σας φέρουν σε ένα σημείο που θα χρειαστείτε επειγόντως ένα διάλειμμα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, ιδίως για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις με θέματα δημιουργικά, θα ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή και θα βρείτε την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων. Μπορεί επίσης να σας δοθούν ευκαιρίες που θα έχουν να κάνουν με τις λύσεις σε πολύπλοκα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει με τα συναισθήματα σας, την οικογένεια και με ότι αφορά τις ρίζες σας, που αποτελούν πρόσωπα και ακίνητη περιουσία. Εδώ λοιπόν θα έχετε μία μεγάλη ένταση, στο να φτιάξετε και να φέρετε σε μία ολοκλήρωση εκκρεμότητες που πρέπει να μην σας βαραίνουν άλλο. Μην υπερβάλλετε βέβαια τόσο στα συναισθήματα, όσο και στον τρόπο που τα εκφράζετε.

ΖΥΓΟΣ

Αν και είστε αρκετά πιεσμένοι αυτή την περίοδο, λόγο οικογενειακών καταστάσεων και συνθηκών που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία, αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει την επιθυμία να ταξιδέψετε και να αναζητήσετε μία πιο χαλαρή καθημερινότητα. Έτσι θα έχετε την πολυτέλεια κάποιων αλλαγών, που θα σας δώσουν ενέργεια και καλύτερη ψυχολογία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπερβολή και η σπατάλη είναι το γνώρισμα αυτής της περιόδου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σας κάνει γνωστό ότι θα πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλεια σας, οικονομική και συναισθηματική. Μπορεί να έχετε μία περίεργη συμπεριφορά με άτομα από το περιβάλλον σας, όπου θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και λεκτικές κόντρες μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει περισσότερο εκείνους που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Είστε πολύ ευμετάβλητοι αυτή την περίοδο και ενώ έχετε κατά νου πάρα πολλά πράγματα να κάνετε, εν τέλη δεν μπορείτε να τα υλοποιήσετε λόγο κακής στρατηγικής. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, θα συμβούλευα να μην πάρετε άμεσα σοβαρές αποφάσεις που θα έχουν λόγο συνθηκών μικρή διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και θα αναζητήσετε τις αιτίες των καταστάσεων που σας βαραίνουν, με έναν τρόπο που δεν θα επιτρέψετε να συμμετέχουν πολλά άτομα. Εξ άλλου μην ξεχνάτε ότι οι άλλοι δεν σας βοηθούν ιδιαίτερα, ούτε συναισθηματικά, αλλά ούτε και πρακτικά, κάτι που έχει αρχίσει σταδιακά να σας αφυπνίζει και να αλλάζετε τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητα σας ανεβαίνει αρκετά με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Ιδίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα είστε πολύ δραστήριοι με τις συναναστροφές σας, αλλά και με τις νέες συναισθηματικές προκλήσεις. Βέβαια υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει το επόμενο διάστημα, έντονο στρες που θα αφορά τα επαγγελματικά σας, όπου δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επεκτατική η Πανσέληνος για σας, εφόσον θα βρείτε νέους επαγγελματικούς στόχους και θα αναζητήσετε την αναγνώριση σας. Μπορεί επίσης να ταξιδέψετε ή να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που θα αφορούν την εργασία σας. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η τάση που υπάρχει μίας πλάνης, που ξεκινά πρώτα από εσάς τους ίδιους, όταν θέλετε να βλέπετε τα πράγματα με έναν δικό σας τρόπο, ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.