ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 21/6: Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπληρωθούν χαμένες ευκαιρίες

Αστρολογικές προβλέψεις 21/6: Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπληρωθούν χαμένες ευκαιρίες

Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπληρωθούν χαμένες ευκαιρίες και να βρεθούν συναισθηματικά στηρίγματα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια παλιά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και που δεν μπορείτε με ευκολία να κατανοήσετε. Η οικογένεια σας ακόμη σας απασχολεί, όπως επίσης και η φροντίδα του χώρου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, αρχίζει σταδιακά να σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και να αναζητάτε μέσα από τους άλλους την λήψη αποφάσεων. Γενικά θα γίνετε δέκτες καλών νέων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είναι μία θετική μέρα για να βάλετε σειρά σε ένα οικονομικό σας θέμα και πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί μία ευκαιρία που πρέπει να την προσέξετε ιδιαίτερα. Η τάση για να κάνετε υπερβολές, θα πρέπει να την καθυποτάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ηλίου στο δικό σας ζώδιο σήμερα, θα ξεχάσετε για λίγο τις δυσκολίες των ημερών και θα αφεθείτε σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να υπάρξει και μία νέα γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Θα επικεντρωθήκατε σήμερα στα συναισθήματα σας και θα διαισθανθείτε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό για σας. Με το ένστικτο σας θα έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, θα σας φέρει πιο κοντά με φιλικά σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να εκπληρώσετε έναν στόχο σας. Επιπλέον θα υπάρξει καλή αλλαγή σε κάποια προσπάθεια σας, ή σε μία συλλογική εργασία.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, μπορείτε σήμερα να ακολουθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή κάποια νέα πρόταση που θα σας γίνει. Θα κερδίσετε την αναγνώριση και την συμπάθεια κάποιων ανθρώπων, που είναι σημαντικοί παράγοντες για την πρόοδο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος περνά σε ένα πολύ συγγενικό για σας ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο, όπου και θα μπορέσετε άφοβα να ακολουθήσετε τα συναισθήματα σας και τις οποιεσδήποτε φιλοδοξίες σας. Μπορείτε με ευκολία να κάνετε delete σε ότι σας έχει στεναχωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε ακόμη σε μία ευμετάβλητη κατάσταση στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά και σε ότι αποτελεί την υλική σας δύναμη. Βέβαια ο Ήλιος από σήμερα στον τομέα των αποκτημάτων σας, σας απαλλάσσει σταδιακά από τα άγχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία νότα χαράς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι απόψεις σας θα στηρίζονται περισσότερο από τους άλλους και σίγουρα η γνώμη σας θα εισακούγεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, θα οργανώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τον προσωπικό σας χρόνο και θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα έχει καλές εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς, αλλά και με μεγάλα αποθέματα διαίσθησης. Σίγουρα είναι μία μέρα που θα σας δώσει χαρά, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποιοι ζηλεύουν τις επιτυχίες σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.