ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις 27/6: Ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις

Αστρολογικές προβλέψεις 27/6: Ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις

Ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ
Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν χαρά και ίσως μετά από κάποιες ανατροπές της τύχης να βρεθείτε σε μία πολύ καλύτερη κατάσταση, κυρίως στα οικονομικά σας. Η μέρα αυτή θεωρείται ρευστή και δεν θα μπορέσετε με ευκολία να προγραμματιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα ταξιδάκι θα γίνει η αιτία να κάνετε μία νέα γνωριμία, που θα είναι για σας, μία πολύ καλή εμπειρία. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μία επικοινωνιακή έξαρση, όπου θα μιλήσετε με πρόσωπα που είχατε καιρό να λάβετε νέα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε σήμερα ευκαιρίες να ανανεώσετε πολλά θέματα, αλλά κυρίως τα συναισθήματα σας και εκείνα που σας δένουν με τον σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν μία απόφαση σας, να είναι η αιτία να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε διαφορετικά πράγματα από εκείνα που μέχρι χθες είχατε συνηθίσει να κάνετε. Μπορεί επίσης να ανανεώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη από εκεί που δεν περιμένατε.

ΛΕΩΝ
Καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και κυρίως κάνουν να γελά η ψυχή σας. Φροντίστε λοιπόν να βρεθείτε με πρόσωπα που θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και θα σας κάνουν καλό σε μάκρος χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την μέρα θα πρέπει να την αφιερώσετε σε δημιουργικά θέματα, όμορφες συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα. Όλα θα έχουν μία αρμονία που δεν πρέπει να επωφεληθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα κάτι θα σας σπρώξει να κάνετε ανανεωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας και κυρίως στην καριέρα σας. Φροντίστε να έρθετε κοντά με άτομα κλειδιά, ώστε να σας προωθήσουν σε καταστάσεις που πραγματικά επιθυμείτε και θα ανεβάσουν την κοινωνική σας εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ θετικά γεγονότα σας περιμένουν σήμερα, εφόσον ο Ουρανός και ο Ήλιος κάνουν ένα πολύ θετικό προς εσάς εξάγωνο. Η μέρα μιλά για όμορφες εμπειρίες που μπορεί να έρθουν από σπουδές ή από ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η στιγμή να κάνετε την επανάσταση σας, σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, ή ακόμη και τις συναισθηματικές σας επιλογές. Το αναπάντεχο που μπορεί να συμβεί, θα σας κάνει να ανανεώσετε τις σκέψεις σας για μία υπόθεση που σας έχει απασχολήσει έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιτέλους μέσα από τις νέες εμπειρίες θα βρεθείτε πολύ κοντά να ζείτε τον έρωτα της ζωής σας. Μπορεί να μην έχει διάρκεια, μπορεί και να έχει, σημασία έχει ότι θα σας αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για σας, επειδή ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ουρανός, θα κάνει πολύ θετική όψη με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μία ευνοϊκή επιρροή από το σύμπαν, ακόμη και αν δεν συμβούν σπουδαία γεγονότα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα μπορέσετε αβίαστα να πείσετε τους άλλους για τα ταλέντα σας, τις γνώσεις σας και την προσωπικότητα σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περισσότερο ήρεμες και εποικοδομητικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.