ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 1/7: Ο μήνας ξεκινά με χαλαρή διάθεση αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τις αντιστάσεις μας

Αστρολογικές προβλέψεις 1/7: Ο μήνας ξεκινά με χαλαρή διάθεση αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τις αντιστάσεις μας

Ο μήνας ξεκινά με μία χαλαρή διάθεση, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τις αντιστάσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία σχετικά καλή μέρα και ίσως να βρεθείτε σε κίνηση, είτε λόγο κάποιου ταξιδιού, είτε λόγο κάποιας μετακίνησης σας ή υπερβολικής επικοινωνίας σας με άλλα άτομα. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, θα σας κάνει να αισιοδοξείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα δείτε κάποια θέματα που σας απασχολούν με μία πιο ανάλαφρη ματιά και πολύ πιθανόν η καλή σας ψυχολογία να σας φέρει πιο κοντά σε λύσεις προβλημάτων. Ανανεώστε και χαρείτε την μέρα σας, μέσα από απλά πράγματα που θα μοιραστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει την ικανοποίηση να κάνετε την υπερβολή και να χαρείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Φροντίστε να μην υπερεκτιμήσετε τα γεγονότα και απλά να ζήσετε το σήμερα σαν μία όμορφη εμπειρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός ίσως ξεκινήσει με μία έντονη εσωτερική αφύπνιση, που δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ίσως το παρασκήνιο σήμερα να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο σε κάποια σοβαρά θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Ίσως να είστε αρκετά υπερόπτες σε κάποια πολύ σημαντικά θέματα. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους και να δείτε τα γεγονότα στην σωστή τους διάσταση και μην αφήνετε κενά με αγαπημένα σας πρόσωπα, που αργότερα δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις αποστάσεις που θα έχουν δημιουργηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας κουράσουν οι πολλές πληροφορίες, αλλά και θα έχετε την ικανοποίηση να προχωρήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας καλύψει με την λύση που θα βρεθεί, έστω και αν θεωρείτε ότι κάπου βρίσκεται μία υπερβολή.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μία μεγάλη δόση αισιοδοξίας, που μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια, θα είναι όμως αρκετή για να σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε σήμερα. Ένα ταξιδάκι θα φανεί σωτήριο για την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά πολύ ευχάριστα για σας και σίγουρα αυτή η πρώτη μέρα θα είναι καθοριστική για κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή έχει κάτι να σας δώσει, ακόμη και αν δεν βρίσκεστε σε σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνικότητα σας είναι σήμερα αρκετά έντονη, εφόσον η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα σας κάνει ανοικτούς σε καταστάσεις και πρόσωπα. Η υπερβολή βέβαια θα είναι κάτι που θα πρέπει να ελαττώσετε, ώστε να μην εκτεθείτε με λόγια και αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι κάπως απαιτητικός για σας και έτσι από αύριο θα έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα που θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Έτσι η σημερινή μέρα ακόμη και αν δεν σας αφορά άμεσα το πλανητικό της σκηνικό, επηρεάζεστε από την αυριανή έκλειψη Ηλίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους, θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδίως για εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά όχι άδικα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα θα σας αποτραβήξει η οικογένεια, με τα καλά και τα δύσκολα της. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας, για να ανανεωθεί η ψυχολογία σας και να νιώσετε καλύτερα. Μία επαγγελματική πρόταση, είναι πολύ πιθανή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.