ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 4/7: Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα ανανεώσει την ψυχολογία σας

Αστρολογικές προβλέψεις 4/7: Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα ανανεώσει την ψυχολογία σας

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ανανεώνει την ψυχολογία μας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη να μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, θα υπάρχουν αισιόδοξες σκέψεις και καταστάσεις που θα σας δώσουν ώθηση να βλέπετε τα πράγματα γύρω σας με θετικότητα. Ίσως να χρειαστείτε κάποια συμβουλή για οικονομικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αισιοδοξία σήμερα θα βλέπετε κάποιες καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να χρειαστείτε να αναθεωρήσετε κάποιο πρόγραμμα σας, αλλά τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Πολύ πιθανόν να σμίξετε με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ξεσηκωμένοι για ένα ταξίδι και μία μετακίνηση που θα σας φέρει κοντά με αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι υποχρεώσεις των ημερών θα εκτονωθούν κάποια στιγμή, αλλά μην αφήσετε να σας καταβάλουν οι καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις που αφορούν οικονομικά θέματα. Βέβαια θα έχετε σταδιακή ηρεμία σε συναισθηματικό επίπεδο, μετά από αρκετές αναστατώσεις που υπήρξαν τις τελευταίες μέρες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη σας επισκέπτεται και εσείς νιώθετε ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν θα σας δώσουν ιδιαίτερη δύναμη για το επόμενο διάστημα. Ένας αέρας ανανέωσης θα υπάρξει και θα σας δοθούν λύσεις για θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα υπάρξουν εργασιακά θέματα που θα σας ανανεώσουν και πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες προσεχώς. Κάποια μετακίνηση θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα που θα παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο σε μία οικονομική σας συμφωνία ή κάποια αγοραπωλησία. Βέβαια μην περιμένετε να έχουν όλα την ροή που θα θέλετε και καλό είναι να δώσετε μία παράταση σε σοβαρές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα, αλλά και συναισθηματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολύ πιθανόν να καταφέρετε σημαντικά βήματα σε ζητήματα που εκκρεμούν και να αποδείξετε την αξία σας σε ότι σας ζητηθεί, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές επιρροές σήμερα θα δεχτείτε με την Σελήνη από τον Λέοντα, να σχηματίζει θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο. Βέβαια μην ενθουσιάζεστε με καταστάσεις οι οποίες δεν μπορούν να σας δώσουν ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία στροφή στην διάθεση σας, θα είναι εκείνη που θα σας αποτρέψει από λάθη, λόγο κακής διάθεσης. Μην ασχολείστε άλλο με την κακή συμπεριφορά των άλλων και μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Πολύ πιθανόν να μην έχετε αρκετή υπομονή για να περιμένετε να συμβούν κάποια πράγματα. Φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι με εκείνα που λέτε στους άλλους, θα προκαλέσετε πολλές παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, την διατροφή σας και γενικά την υγεία σας. Μία μετακίνηση ή ένα σύντομο ταξίδι, θα σας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που θα μάθετε πολλές αλήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.