Αστρολογικές προβλέψεις 5/7: Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις

Αστρολογικές προβλέψεις 5/7: Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις

Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις, όπου ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς, Κριός, Λέων και Τοξότης…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Να περιορίσετε το άγχος σας και να απολαύσετε την μέρα αυτή, γιατί θα συμβούν όμορφα γεγονότα που θα σας δώσουν πράγματα που περιμένατε καιρό. Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε τον έρωτα κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και σε ότι σας αγγίζει περισσότερο συναισθηματικά και ψυχικά. Θα θελήσετε να ομορφύνετε τον χώρο σας και να βάλετε σειρά σε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει διάφορες ευκαιρίες, που θα μπορέσετε να νιώσετε αρκετά καλά με ότι αποφασίσετε. Η Σελήνη στον Λέοντα, σας προτρέπει να κάνετε κάποια μετακίνηση και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να προστατέψετε κάθε τι που αγαπάτε και το θεωρείτε αναπόσπαστο κομμάτι σας, είτε είναι κάποιο πρόσωπο, είτε αφορά κάποια υλικά αγαθά. Προσέξτε τις υπερβολές στην διατροφή σας, ίσως αργότερα το μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε προβάδισμα σε πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν. Πολύ πιθανόν να βρείτε τον τρόπο ώστε να αποφύγετε κάποια προβλήματα που σας δημιουργούν άτομα του περιβάλλοντος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πάρα πολύ καλή περίοδο, όπου θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες και στο μέλλον. Μην απομακρυνθείτε σήμερα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι μια λάθος τακτική.

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε σήμερα αρκετά μπερδεμένοι με τις απαιτήσεις των άλλων. Μπορεί να θελήσετε να συμμετέχετε σε κάποιες ασχολίες που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε σε άτομα που περιμένουν από σας, να τους δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μια πολύ θετική μέρα για να ανανεώσετε την ψυχολογία σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους και αυτό να είναι το πρώτο βήμα για κάνετε δυνατότερη την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα σας χαρακτηρίζει η αισιοδοξία και οι καλές προοπτικές. Μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά στους στόχους που έχετε θέσει, ακόμη και να κερδίσετε μία σημαντική συμφωνία ή μία υπόθεση που είχε να κάνει με τον νόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα ρυθμίσετε το επόμενο διάστημα, ενώ θα τακτοποιήσετε οπωσδήποτε κάποιες κοντινές εκκρεμότητες που σας έχουν μπλοκάρει την ενέργεια σας. Μία σχέση σας, ίσως χρειαστεί να την δείτε με γνώμονα μόνο την λογική, για να βγάλετε σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα παίξουν ρόλο οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να δείτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις καταστάσεις που επικρατούν αυτή την στιγμή στην ζωή σας και να αφουγκραστείτε τι πραγματικά θέλουν να σας πουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καθημερινό σας πρόγραμμα, θα έχει σήμερα κάποιες αλλαγές, που σίγουρα θα σας ανανεώσουν και θα σας βάλλουν σε κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να αφορά την υγεία σας και τις διατροφικές σας συνήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.