ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ευνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ευνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα δεχτεί θετικές όψεις από Ουρανό, Κρόνο και Πλούτωνα. Ευνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει με την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και με ότι σας αφορά σε οικονομικό επίπεδο. Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για σας, σε θέματα που είναι πάρα πολύ σοβαρά για την εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε αρκετά καλές προοπτικές αν πραγματικά επιδιώξετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλατε αρκετό καιρό. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα κάνει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με την Σελήνη στην Παρθένο, όπου και θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να ανανεωθείτε ακόμη και μέσα από ένα ταξίδι, μία συζήτηση, ή και από τις πολύ στενές σας σχέσεις. Το παρασκήνιο θα αποδειχθεί πολύ δυνατό και έτσι οι κρυφές συμφωνίες θα στεφτούν από επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να πάρετε δυνάμεις, γιατί έχετε να κάνετε αρκετά και σημαντικά, που δεν μπορούν να περιμένουν. Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές, αν ασχολείστε με τα κοινά και με ομάδες ή συλλόγους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα δουλέψει υποτονικά για σας, ακόμη και αν πιστεύετε στις δυνατότητες σας. Η προσοχή σας θα στραφεί στα κεκτημένα σας και σε εκείνα που υπάρχει κίνδυνος να χάσετε, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι πολύ ιδιαίτερο για σας, ακόμη και αν δεν κάνετε τίποτε σημαντικό. Θα βάλετε σε σειρά πολλά θέματα που σας απασχολούν, θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε και να κτίσετε, πάνω σε όποια ιδέα και σχέδια εσείς ορίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι για σας μία χρονική περίοδος, όπου θα θελήσετε να απομονωθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Πολύ σημαντική για σας και η Κυριακή, όπου θα πρέπει να δείτε κάποια οικογενειακά ζητήματα με μεγαλύτερο ζήλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας δώσει την απόλυτη ικανοποίηση σε συναισθηματικά θέματα, ακόμη και αν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς αυτές που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, ή μία επικοινωνία με πρόσωπο από τα παλιά, θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα είναι μία ένδειξη ότι θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την κοινωνική σας άνοδο. Ίσως και να ζυγίσετε αρκετά τις καταστάσεις ώστε να καταλάβετε αυτό που θα σας ωφελήσει, ή εκείνο που θα σας εκθέσει κοινωνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο ανοίξτε τα φτερά σας και νιώστε ότι θα πετύχετε τους στόχους σας, ακόμη και αν οι συνθήκες είναι ακόμη δύσκολες για σας. Βάλτε σειρά σε ότι πραγματικά θέλετε και αγαπάτε στην ζωή σας και κερδίστε το στοίχημα που θα θέσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα, τις επιθυμίες σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε κάποιες αλλαγές που στην ουσία πρέπει να γίνουν για να νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το διήμερο θα είναι μία ιδιαίτερη χρονική περίοδος για σας, μία στιγμή που θα μπορέσετε να κερδίσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Η Σελήνη θα βοηθήσει τις σχέσεις σας με τους άλλους και την επικοινωνία σας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.