ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αστρολογικές προβλέψεις 8/7: Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα δημιουργεί αναστατώσεις

Αστρολογικές προβλέψεις 8/7: Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα δημιουργεί αναστατώσεις

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, θα δημιουργήσει αναστατώσεις στην επικοινωνία, μέχρι τις 1/8.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα υπάρξει ματαίωση των σχεδίων σας και οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν κρίση. Η επικοινωνία με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας κάνει να απομακρυνθείτε αρκετά από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας δημιουργήσει προβλήματα κυρίως με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ασυνεννοησία θα είναι υπαρκτή και ίσως δεν θα μπορέσετε να βρείτε γαλήνη, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σας και γενικά ο τρόπος που μπορεί να θέλετε να μεταδώσετε κάτι, θα είναι αρκετά περίεργος προς τους άλλους. Μπορεί να μην χειρίζεστε σωστά τον λόγο και αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, έναντι των προσώπων που είναι κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και θα φέρει αρκετή αναστάτωση και παρεξηγήσεις στην διαχείριση των χρημάτων σας. Καλό είναι μέχρι να τελειώσει ο μήνας να μην κάνετε σημαντικές επενδυτικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα φέρει αναστατώσεις επικοινωνιακές αλλά και κακές συμφωνίες με άτομα από το περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα από σήμερα, φέρνει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία και σίγουρα είναι μία ακατάλληλη περίοδος για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Φορέστε την υπομονή σας και ανοίξτε φτερά για τον Αύγουστο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στις πρώτες μοίρες του Λέοντα, σας δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα σωστά, όσο και να το έχετε προσπαθήσει. Ιδίως σε ότι αφορά την κοινωνική σας άνοδο, μετά τις 2/8, θα υπάρχουν εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ασάφεια στα επαγγελματικά σας, θα είναι αυτό που θα σας δημιουργήσει τις αναστατώσεις με άτομα κύρους. Ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα, έως τις 1/8, θα βάλει σε αναμονή καταστάσεις και σχέδια που αφορούν την εξέλιξη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα, θα προκαλέσει σε εσάς καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Πολύ πιθανόν επίσης να χρειαστεί να αναβάλετε κάποιες μετακινήσεις σας, ή να μεταθέσετε για αργότερα κάποιες πνευματικές σας αναζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας επηρεάσει αρκετά σε οικονομικά θέματα. Πολύ πιθανόν να καθυστερήσουν απαντήσεις που περιμένατε και που αφορούν έναν διακανονισμό ή μία οικονομική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί περίεργο κλίμα, που αφορούν τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι άλλοι δεν έχουν καμία διάθεση να σας κατανοήσουν και να σας δώσουν πράγματα που θα σας δώσουν χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρίσκεστε σε μία αναμονή γεγονότων και σίγουρα η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δεν σας δίνει κάτι ολοκληρωμένο, αν δεν ξεκινήσει ο Αύγουστος. Έτσι θα βρεθείτε σε μία περίοδο που θα μεταλλάσσεται, έως ότου να ολοκληρωθεί αυτό που πραγματικά έχετε σχεδιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.