Αστρολογικές προβλέψεις 9/7: Θα υπάρξει έντονη πίεση για την επίτευξη των στόχων

Αστρολογικές προβλέψεις 9/7: Θα υπάρξει έντονη πίεση για την επίτευξη των στόχων

Θα υπάρξει έντονη πίεση για την επίτευξη των στόχων και σίγουρα η προσπάθεια θα αμείβεται…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε αρκετές καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, θα σας δημιουργήσουν και πάλι προβλήματα που ήδη γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος αυτή για σας, αλλά και για πολλούς αντιπροσώπους των 12 ζωδίων. Έτσι σήμερα θα πρέπει να μείνετε αμετακίνητος σε θέματα που πιστεύετε και θέλετε να παλέψετε για αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετούς κραδασμούς που αφορούν τα συναισθηματικά σας αλλά και τις οικονομικές σας επιδιώξεις. Φροντίστε την ψυχολογική σας κατάσταση και αν κάτι δεν σας κάνει να είστε χαρούμενοι, μάλλον δεν είναι για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλη μία δύσκολη μέρα αυτής της περιόδου, όπου θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Χαλαρώστε για λίγο και δείτε τι ακριβώς χρειάζεστε περισσότερο και εκεί επικεντρωθείτε.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν σήμερα γεγονότα που σας έχουν προβληματίσει και κατά το παρελθόν και απλά επαναλαμβάνονται γιατί θα πρέπει να δείτε ξανά τα γεγονότα χωρίς εγωισμό και προσωπικό όφελος. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν οι κόλακες από το περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα είστε αρκετά αυστηροί κριτές με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας εκμεταλλεύονται συναισθηματικά και υλικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δεν θα έχει την καλύτερη θέση για την προσωπική σας ζωή, εφόσον δέχεται δύσκολη όψη από τον Κρόνο. Αφήστε τα σημαντικά για αργότερα και φροντίστε να μην πιέζετε καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη, αλλά με πολλές καταστάσεις που θα σας δείχνουν τι πρέπει να αποφύγετε για να μην εκτεθείτε σε κινδύνους. Κάποια άτομα από το περιβάλλον σας, θα έχουν απέναντι σας διαφορετικές απόψεις, αλλά και ο τρόπος που θα σας αντιμετωπίσουν, θα σας απομακρύνουν από κοντά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ απαιτητική μέρα, που θα σας κάνει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε θέματα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως να μην πρέπει να βιαστείτε και να κάνετε συμφωνίες, που αφορούν το υλικό κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα εντοπίσετε τα λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν και θα προετοιμαστείτε για νέα διαβήματα, όπου θα είναι απαλλαγμένα από το βάρος μιας αποτυχίας. Φροντίστε την υγεία σας και εμπιστευτείτε προς το παρόν μόνο τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργασιακά θέματα, αλλά και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, για κάποιους λόγους σήμερα θα σας προβληματίσουν αρκετά. Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο, σήμερα και αύριο, σας αποδυναμώνει αρκετά την ενέργεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως σήμερα να μην μπορέσετε να έχετε τις πιο σωστές αποφάσεις, αλλά μην απελπίζεστε αν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως θα τα θέλατε. Η μέρα αυτή μπορεί να σας ξεκαθαρίσει μία φιλική σας σχέση και τον ρόλο που παίζει στην ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.