ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 15/7: Πρωτότυπες ιδέες που θα βοηθήσουν στην επίλυση των όποιων ζητημάτων μας απασχολούν

Αστρολογικές προβλέψεις 15/7: Πρωτότυπες ιδέες που θα βοηθήσουν στην επίλυση των όποιων ζητημάτων μας απασχολούν

Πρωτότυπες ιδέες που θα βοηθήσουν στην επίλυση των όποιων ζητημάτων μας απασχολούν.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα ευκαιριών, όπου θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν, με ξαφνικό τρόπο. Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα είναι προστατευτική για τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει ώστε να απαλλαγείτε από πολλές έγνοιες που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Ίσως επίσης να βρεθείτε σε περίοδο διακοπών, οπότε και θα ελαφρύνετε τα βάρη του Χειμώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις. Αν προσπαθήσετε και κινηθείτε δραστικά, δεν θα υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας εμποδίσει και να σταματήσετε την ανοδική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολλά να κάνετε για την προσωπική σας ζωή. Μην ξεχνάτε βέβαια την αυριανή Πανσέληνο και έκλειψη συγχρόνως, όπου θα [φωτίσει] τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Ίσως σήμερα νιώσετε ότι έχετε αποσυντονιστεί λόγο κούρασης και υπερβολικών απαιτήσεων από τους άλλους. Βρείτε τον χρόνο να ξεκουραστείτε και να βρείτε δραστικές λύσεις, χωρίς να χάσετε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, βοηθά να ανανεώσετε τις ιδέες σας και να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα. Είναι εύκολο τώρα να δείξετε την αξία σας και να μεταδώσετε με ευκολία τις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας έχουν υπερβολικά προβληματίσει. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να βρείτε ισορροπίες σε οικογενειακά θέματα, αλλά και μία ευκαιρία οικονομική, είναι πιθανόν να παρουσιαστεί την στιγμή που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, όπου και θα σας ευνοήσει αρκετά. Γενικά σήμερα οι αλλαγές, θα έχουν μία καλή επίδραση απάνω σας και καλό είναι να αφήσετε ότι νέο, να μπει στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντική μέρα για να κάνετε υπέροχα πράγματα στην ζωή σας, εφόσον μπορείτε να επενδύσετε στην αλλαγή και στην καλή τύχη. Θα προσέξετε μόνο στον μεγάλο ενθουσιασμό και τις πολλές ευθύνες που θέλετε να αναλάβετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας καθοδηγήσει σήμερα σε κάποια θέματα που χρειάζεται ευελιξία και ταχύτητα. Ένα οικονομικό ζήτημα, βρίσκει άμεσα λύση, ακόμη και αν δεν πιστεύατε σε αυτή την εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, αν θέλετε πραγματικά να φτάσετε τους στόχους σας. Το παρασκήνιο σήμερα θα σας κάνει να πλησιάσετε περισσότερο τα όνειρά σας, ιδίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για σας, εφόσον σας βρίσκει ξεσηκωμένους και γεμάτους αυτοπεποίθηση. Είστε σίγουροι για αυτά που πιστεύετε και το πιο πιθανόν είναι να κερδίσετε ακόμη και δύσκολες υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.