Αστρολογικές προβλέψεις 16/7: Δυνατή Πανσέληνος με γεγονότα έντονα και ανατρεπτικά…

Αστρολογικές προβλέψεις 16/7: Δυνατή Πανσέληνος με γεγονότα έντονα και ανατρεπτικά…

Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, είναι μία πολύ δυνατή Πανσέληνος, με γεγονότα έντονα και ανατρεπτικά.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν και σας βάζει σε πολλά διλήμματα. Θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας, αλλά θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που σας κρατούν ακόμη σε μία αναμονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς με θέματα που έχετε αποφασίσει. Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε κάποια απαιτητική κατάσταση, που θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που θα αναγκαστικά θα ξεβολέψουν κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος σήμερα, θα σας αναστατώσει αρκετά και μπορεί να σας κάνει ανήσυχους και νευρικούς με θέματα από το παρελθόν. Η έκλειψη επίσης, θα επενεργήσει στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, αφαιρώντας για λίγο τα πράγματα και πρόσωπα που σας είναι πολύτιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη σήμερα της Σελήνης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας καλεί να αναθεωρήσετε και να αντιληφθείτε την μέχρι τώρα συναισθηματική σας πορεία. Οι σχέσεις παίρνουν μορφή και γίνονται απόλυτες, εφόσον ξεκαθαρίζονται οι ρόλοι.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, σας γεμίζει με άγχος. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να λειτουργήσετε όπως θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο, κάτι που θα σας απογοητεύσει για λίγο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, σας κάνει να έχετε δύναμη και επιρροή στους άλλους. Μπορεί αυτή την περίοδο να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύ ισχυρή από κάθε άποψη, Είναι η περίοδος που η δράση σας χαρακτηρίζει.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, σας κάνει πολύ ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και την καριέρα σας. Μπορεί να μην έχετε εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν και τώρα θα πρέπει να αφήσετε λίγο τον χρόνο να παρουσιάσει καινούρια θετικά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν είναι δυσαρμονική με εσάς. Πολύ πιθανόν να σας φέρει μία ευκαιρία που θα έχει διάρκεια και θα διώξει από πάνω σας καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, διογκώνει τους προβληματισμούς σας, γύρω από την οικονομική σας κατάσταση. Τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε μία περίοδο αλλαγών και αυτό σας έχει επηρεάσει αρκετά και στον τρόπο που αποφασίζετε πράγματα για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα στο δικό σας ζώδιο, είναι ένα πολύ δυνατό ταρακούνημα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Κυρίως για εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, τα γεγονότα θα είναι πιο αισθητά και θα μπείτε στην διαδικασία των αλλαγών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, θα σας δημιουργήσει τάσεις απομόνωσης και εσωστρέφειας. Κάποιοι από εσάς θα ακολουθείστε το ένστικτό σας για να βγείτε από μία πολύ πολύπλοκη κατάσταση, που σας τρώει πολύ ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, δυναμώνει σχέσεις και φροντίζει τις επαφές σας με πρόσωπα που γνωρίζετε πολλά χρόνια. Ίσως να χρειάζεστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.