ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 18/7: Βρίσκονται λύσεις μέσα από συναισθηματικούς δρόμους…

Αστρολογικές προβλέψεις 18/7: Βρίσκονται λύσεις μέσα από συναισθηματικούς δρόμους…

Βρίσκονται λύσεις μέσα από συναισθηματικούς δρόμους…

ΚΡΙΟΣ

Πολλά θα διορθωθούν σήμερα, αρκεί να δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Ήρθε η στιγμή να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που για κάποιους λόγους απομακρυνθήκατε. Η οικογένεια θα αρχίσει να σας απασχολεί περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό σας, που αυτό το διάστημα είναι πολύ έντονος. Ένα δικό σας πρόσωπο θα εμπιστευτεί σε σας τα οποιαδήποτε προβλήματα του και εσείς θα νιώσετε συναισθηματικό δέσιμο για εκείνο, μετά από αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα είναι ακόμη κάπως θολά με τις καταστάσεις γύρω σας. Ίσως να πρέπει να χαλαρώσετε και να αφήσετε για λίγο τα σημαντικά στην άκρη, αν θέλετε να περάσετε αυτές τις μέρες όμορφα. Ένα οικονομικό θέμα σας κάνει ανήσυχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία σχετική ηρεμία, μετά από όλες αυτές τις καταστάσεις που περνάτε το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη θα δεχτεί μία ευεργετική όψη από τον Ποσειδώνα, όπου και θα σας φέρει γαλήνη και ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε την μέρα αυτή να καταναλωθεί μόνο στην εργασία σας και σε πρακτικά θέματα, γιατί θα υπάρξει κάποια όμορφη ανατροπή στα προσωπικά σας, όπου και θα πρέπει να της δώσετε την απαιτούμενη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βελτιωθούν οι συνθήκες που υπάρχουν σε πολλούς τομείς. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι πολλά πρόσωπα γύρο σας είναι έτοιμα να μοιραστούν μαζί σας, τον χρόνο τους και πολλά όμορφα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα, μετά από τις καταστάσεις που έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσετε να σας καθοδηγούν οι φόβοι σας και ακολουθήστε αυτό που σας ορίζει η καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει μία πολύ σημαντική εξέλιξη σε ένα προσωπικό σας θέμα. Θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας και θα συμφιλιωθείτε με άτομο που είχατε απομακρυνθεί λόγο καταστάσεων. Τα συναισθήματα σας θα είναι πλούσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται πάρα πολύ οι καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και ανανεώνονται τα συναισθήματα σας. Ένα οικονομικό θέμα που σας είχε ταλαιπωρήσει, σιγά σιγά βρίσκει την λύση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν είστε στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας, θα έχετε σήμερα την δυνατότητα να κάνετε μία όμορφη απόδραση και να κερδίσετε την ψυχική σας ηρεμία. Η Θάλασσα μπορεί να είναι πολύ ευεργετική για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει σήμερα μία πολύ θετική ανατροπή σε κάθε τομέα. Ίσως να χρειαστεί να σκευαστείτε και πάλι εκείνα που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να βρείτε τι πραγματικά σας ενώνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα η προσωπική σας ζωή έχει την τιμητική της Μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το πρόσωπο που για σας είναι πολύ σημαντικό. Ότι και να κάνετε αυτό το εικοσιτετράωρο, μάλλον θα φαίνονται όλα μαγικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.