ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 24/7: Τα γεγονότα θα έχουν μία ανατρεπτική πορεία…

Αστρολογικές προβλέψεις 24/7: Τα γεγονότα θα έχουν μία ανατρεπτική πορεία…

Τα γεγονότα θα έχουν μία ανατρεπτική πορεία, αν και τα δύο ζώδια της γης, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, θα τους χαμογελάσει η τύχη…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα βρείτε ριζοσπαστικές λύσεις, ώστε να βάλετε σε σειρά κάποια προσωπικά σας θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να απομακρυνθείτε από άτομο που σας δένουν έντονα συναισθήματα, ή νομίζατε ότι νιώθατε τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σε σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, θα έχετε σίγουρα κάποια έντονα ξεσπάσματα. Ίσως να μην μπορέσετε με ευκολία να τοποθετηθείτε ξεκάθαρα, σε μία κατάσταση ή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει να αποφεύγετε σήμερα τις πολλές επαφές με άλλα άτομα, όπως επίσης θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε με πρόσωπο που εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα νιώσετε ότι έχετε να κάνετε πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον, ακόμη και εκείνα που είναι απαγορευτικά για την τρέχουσα περίοδο.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στην άνθηση τους και ίσως φροντίσετε να κάνετε το παραπάνω για να σας προσέξουν οι άλλοι. Φροντίστε μόνο τις αρχηγικές τάσεις που έχετε, να μην γίνουν μπούμερανκ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα βρεθεί στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα επωφεληθείτε από αυτή την μετακίνηση, λόγο ότι θα σας κάνει να αισιοδοξείτε και αυτό θα σας βγει σε καλό. Περιμένετε λοιπόν καλά νέα, από καταστάσεις που θα σας ανεβάσουν σε κάθε τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σίγουρα σε μία αρκετά πολύπλοκη περίοδο, όπου αντλείτε δύναμη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κυρίως εκείνα που δεν σας έχουν προδώσει ποτέ. Το οικογενειακό σας περιβάλλον βρίσκεται σε μία σεισμογενή ζώνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας σήμερα οι σχέσεις θα βρεθούν σε μία έντονη κατάσταση, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε, ακόμη και αν έχετε καλή διάθεση. Ίσως ακόμη και να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που ξεχωρίζει για κάποιους λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαχειριστείτε την μέρα σας με έξυπνο τρόπο και μην αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργούν εντάσεις, κυρίως μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μία σχέση σας, μάλλον σας έχει κουράσει υπερβολικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά το μεσημέρι θα υπάρξουν πολλές και καλές εξελίξεις, ακόμη και αν είστε αρκετά κουρασμένοι με τα θέματα των τελευταίων ημερών. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια σας θα γίνει ο τομέας που θα απορροφήσει όλη σας την ενέργεια. Μην παραμελείτε την υγεία σας και κυρίως μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον μισά, επειδή θέλουν κάποιοι άλλοι αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα θέμα που σας απασχολούσε αρκετά, θα αρχίσει σταδιακά να ηρεμεί και έτσι εσείς θα βρείτε την δύναμη να ασχοληθείτε και με άλλα ζητήματα, πολύ σημαντικά. Η προσωπική σας ζωή, σας χαμογελά και βρίσκεστε σε μία όμορφη περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.