ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Aστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Έντονη νότα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις

Aστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Έντονη νότα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, βάζει μία έντονη νότα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα βάρη που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιες ανατροπές που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν θέματα οικονομικά που θα σας δημιουργήσουν κάποιο προβληματισμό. Αυτό το διήμερο, θα έχετε την τάση να σκέφτεστε παραπάνω κάποιες υποθέσεις που σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστες και θα σας χαλάσουν την ηρεμία. Απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και οι προσωπικές σας ανάγκες είναι κυρίαρχες αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους αυτό το διήμερο και έτσι δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και τις επιθυμίες σας στους άλλους με ευκολία. Μαζευτείτε στην σιγουριά του προσωπικού σας χώρου και φροντίστε αυτό το Σαββατοκύριακο την υγεία σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία μεγάλη επιθυμία να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ταξιδέψετε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας έχουν κουράσει. Μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία, που θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ καλή περίοδο σε κάθε τομέα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας και σίγουρα θα έχετε επιτυχίες πάνω σε αυτό το θέμα, Πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να ανακοινώσετε κάτι σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ

Καλό αυτό το διήμερο για αποδράσεις κοντά στην φύση και κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας απαλλάξει από στενάχωρες σκέψεις, γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο είναι έτοιμο να σας δώσει όμορφες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας κάνει αρκετά ανυπόμονους με κάποια οικονομικά θέματα, που ίσως θέλουν κάποια άλλη διαχείριση. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το όμορφο Σαββατοκύριακο, χωρίς να σκέφτεστε αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σίγουρα θα σας κάνει να αναζητήσετε την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα πολύ όμορφο διάλειμμα, που θα σας κάνει να απαλλαγείτε από το παραπανίσιο άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα αντιμετωπίσετε κάποια καθημερινά θέματα που αφορούν την διαχείριση του χρόνου σας. Η καλύτερη λύση είναι να ξεχάσετε για λίγο τις αναστατώσεις και να βάλετε πλώρη για μία Καλοκαιρινή εξόρμηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για σας, εφόσον η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, βάζοντας στην ζωή σας την διασκέδαση και την διάθεση για νέες γνωριμίες. Αν είστε σε περίοδο διακοπών, αυτό το διήμερο θα είναι πραγματικά υπέροχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σελήνη στους Διδύμους αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας δέσει περισσότερο με την οικογένεια σας. Οι στιγμές θα είναι σημαντικές με πρόσωπα που έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Επίσης μπορεί να δρομολογήσετε κάποια εξέλιξη που αφορά κάποιο ακίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.