Αστρολογικές προβλέψεις 30/7: Η Σελήνη δέχεται την αυστηρή επιρροή του Κρόνου- Στενές σχέσεις σε κρίση!

Αστρολογικές προβλέψεις 30/7: Η Σελήνη δέχεται την αυστηρή επιρροή του Κρόνου- Στενές σχέσεις σε κρίση!

Η Σελήνη δέχεται την αυστηρή επιρροή του Κρόνου, όπου οι στενές σχέσεις βρίσκονται σε κρίση!

Πιο αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με κατανόηση. Ίσως βρεθείτε κοντά με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που περνούν κρίσεις και δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι η πιο καλή μέρα να συζητήσετε για θέματα που σας απασχολούν. Τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα, ίσως να σας ταράξουν και σας δημιουργήσουν, ευτυχώς για λίγο, μία ένταση, ή μία απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντονης διεκδίκησης σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό. Μπορεί να μπλοκάρετε για λίγο και να μην μπορέσετε να έχετε καθαρή κρίση σε ότι αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο, κάτι που θα σας προκαλέσει για λίγο μία περίεργη ψυχολογία. Μπορεί επίσης να μην έχετε καλό συντονισμό με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα δεν θα είναι και από τις πιο καλές σας μέρες, εφόσον ξαφνικά γεγονότα σας αποσυντονίζουν και η Σελήνη φροντίζει ώστε να κολλάτε στο πρόβλημα χωρίς λόγο. Από το βράδυ η διάθεση σας αλλάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία ιδιαίτερα πολύπλοκη μέρα, εφόσον θα πρέπει να βοηθήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά και θα έχετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, δεν είναι η καλύτερη ένδειξη για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις, εφόσον η αντίθεση με τον Κρόνο, κάνει μίζερες τις επιδιώξεις σας. Φροντίστε την οικογενειακή γαλήνη και μην αφήσετε κανέναν να σας την χαλάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία μέρα που οι εντάσεις μπορεί να έρθουν με τον πιο παράδοξο τρόπο. Μην αφήσετε την κριτική από τους άλλους, να είναι η αιτία να πάρετε αποφάσεις που δεν ταιριάζουν με την τώρα καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε υλικά ζητήματα, όπως επίσης θα πρέπει να καταλάβετε ότι όσο και να προσπαθήσετε, δεν θα μπορέσετε να αλλάξετε την γνώμη κάποιων. Μην κάνετε συμφωνίες, που έχουν οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, με δύσκολη όψη από τον Κρόνο, δημιουργεί μία τεταμένη ατμόσφαιρα στις προσωπικές σας σχέσεις. Όλα δοκιμάζονται και οι άλλοι ίσως σας βλέπουν αμετακίνητους στις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα μάλλον πολύπλοκη, θα θέσει πολλές καταστάσεις και πρόσωπα, υπό αμφισβήτηση. Μην εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, που σκοπό έχουν να σας προβληματίσουν ακόμη περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα μάλλον θα καταλάβετε τον ρόλο που παίζουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα που θα σας αφυπνίσουν συναισθηματικά, εφόσον πάντα οι δυσκολίες μας διδάσκουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.